Σφαιρόπουλος: Δεν υπάρχει φαβορί

Στην αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Παναθηναϊκό στην Ρωσία για την Euroleague δεν υπάρχει φαβορί, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιόνας Καζλάουσκας στον πάγκο των ρώσων, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SportDay, μίλησε για το ματς της Τετάρτης (14/12, 18:15GR), το οποίο χαρακτήρισε

τεράστιο, ενώ αναφέρθηκε και στις διαφορές σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σφαιρόπουλου:
Για το αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα: "Τεράστιο ματς από όλες τις απόψεις. Ο Παναθηναϊκός και η ΤΣΣΚΑ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει φαβορί. Θα αναμετρηθούν δύο ομάδες υψηλού επιπέδου".

Για το αν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στον δεύτερο όμιλο: "Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Γνωρίζει η μία τα στοιχεία της άλλης. Τη φιλοσοφία και την τακτική. Το θέμα είναι ποια ομάδα θα έχει διάρκεια. Το ζητούμενο είναι να κοιτάξουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου μας και να είμαστε συνεπείς".

Για τις διαφορές των δύο ομάδων: "Ο Παναθηναϊκός σε όποια κατάσταση και αν είναι, έχει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία άκρως οργανωμένη ομάδα και όλα λειτουργούν άψογα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της".

Keywords
Τυχαία Θέματα