FREDDY Διαγωνισμός ΜΟΝΟ για fashionistas! YOUR Slounge way!

Είστε γεμάτοι ενέργεια, ιδέες και λατρεύετε τη μόδα; Έχετε ενθουσιαστεί από το SLOUNGE concept (Sports+Lounge) της FREDDY;

Το κορυφαίο Ιταλικό fitness & dancewear brand, διοργανώνει - σε συνεργασία με τη διεθνούς φήμης Ιταλική σχολή fashion & design, Instituto Marangoni - έναν πραγματικά πρωτοποριακό διαγωνισμό αφιερωμένο σε εσάς και σε όλους τους fashionistas του κόσμου!

Φτιάξε το δικό σου "Freddy T-shirt”

και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός-η που θα κερδίσει ένα από τα τρία χρηματικά έπαθλα και γιατί όχι, το ‘special prize’ του διαγωνισμού!!

Η διαδικασία απλή, όπως ορίζει άλλωστε και η ‘The Slounge Way’, η φιλοσοφία της FREDDY:
Μπες στο www.facebook.com/freddy.greece, κάνε κλικ στο "Are You Fashion Addicted", συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και σε λίγες μέρες θα λάβεις ένα Freddy T-shirt στο σπίτι σου! Μετά απλώς … κάνε τα ‘δικά σου’ !!

Φτιάξε το προσωπικό σου ‘Slounge Tee’ όπως ακριβώς το θέλεις και το φαντάζεσαι, φωτογράφησέ το ενώ το φοράς και ανέβασε τη φωτογραφία σου στο site, μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2012.

Το ‘Slounge Panel’ της FREDDY θα διαλέξει τα 10 καλύτερα Slounge Tee’s. Αμέσως μετά, οι Β«ειδικοίΒ» του Instituto Marangoni (διευθυντές περιοδικών, international bloggers και επιφανή ονόματα από το χώρο της μόδας) θα επιλέξουν τους τρείς τελικούς νικητές που θα κερδίσουν τα χρηματικά έπαθλα.

Κι όχι μόνο!! Από το σύνολο των συμμετοχών, θα επιλεγεί ένας ακόμη νικητής/νικήτρια, για το ‘special prize’, δηλαδή μια υποτροφία με καλοκαιρινά courses στην διάσημη σχολή μόδας του Instituto Marangoni!!

Τι περιμένεις λοιπόν;!

Sign up και … Slounge YOUR style!

Keywords
Τυχαία Θέματα