Βασιλειάδης: Σαν να είναι το τελευταίο ματς

Ως νοκ άουτ παιχνίδι βλέπει ο Κώστας Βασιλειάδης την εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπιλμπάο με τη Φενέρμπαχτσε για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Κώστας Βασιλειάδης έδωσε το στίγμα για τον αγώνα της Πέμπτης (15/12) με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Κατά την προτελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας, η Μπιλμπάο θα προσπαθήσει να πάρει το "διπλό" που θα της επιτρέψει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή

της στο TOP-16 της διοργάνωσης.

"Νιώθουμε αυτό το ματς σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι, σαν να είναι ένα παιχνίδι πλέι οφ, γιατί θα είμαστε εκτός αν χάσουμε. Θα πρέπει να είμαστε και στα 40 λεπτά του αγώνα συγκεντρωμένοι. Μπορούμε να κλέψουμε την εκτός έδρας νίκη, όπως ακριβώς κάναμε στη Βιτόρια. Η Φενέρμπαχτσε είναι μία εξαιρετική ομάδα, με καλούς παίκτες", υπογράμμισε ο Κώστας Βασιλειάδης και πρόσθεσε:

"Είναι ταλαντούχα ομάδα, αλλά το ίδιο είμαστε κι εμείς και θα συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Μου αρέσει να παίζω σε γεμάτο γήπεδο. Όντας Έλληνας αποτελεί πάντα ένα επιπλέον κίνητρο να παίζω στην Τουρκία. Παίζοντας μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο κοινό είναι καλό για μένα αλλά πιστεύω και για τους συμπαίκτες μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα