Πράσινο αφεντικό για τίτλο!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με άριστα τον αγωνιστικό Γολγοθά και δείχνει έτοιμος για να κόψει πρώτος το νήμα στο φετινό μαραθώνιο.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε με επιτυχία το δύσκολο πρόγραμμα που είχε τις τελευταίες αγωνιστικές και μολονότι δεν έπιασε απόδοση ανάλογη προηγούμενων αναμετρήσεων, πέρασε αήττητος και από το Καραϊσκάκη και διατηρήθηκε στο +2 από τον Ολυμπιακό,

γεγονός που του δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στην μάχη του τίτλου. Το sport.gr αναλύει...

Πέρασε με άριστα τον Γολγοθά
Οταν έχεις βγάλει τις δύο πιο καυτές έδρες στην Ελλάδα (Τούμπα, Καραϊσκάκη), ενδιάμεσα έχεις νικήσει την ΑΕΚ συγκεντρώνοντας 7 βαθμούς σε τρία κολλητά ντέρμπι, παράλληλα έχεις περάσει από την Ξάνθη και έχεις σταθεί όρθιος με 10 παίκτες από το ξεκίνημα στο Περιστέρι κόντρα στον φετινό Ατρόμητο και είσαι στο +2 από τον βασικό διεκδικητή του τίτλου, τότε μπορείς να θεωρείς πως έχεις το πάνω χέρι για το πρωτάθλημα.

Οταν δεν χάνει και στην κακή του μέρα...
Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει όλα τα παραπάνω και από τη στιγμή που σε ένα μέτριο βράδυ για τον ίδιο, με βάσει την εικόνα που έχει παρουσιάσει τις τελευταίες αγωνιστικές, πέρασε αήττητος από το Καραϊσκάκη κόντρα στον καλύτερο ίσως φετινό Ολυμπιακό, τότε δικαιούται να χαρακτηρίζεται ως φαβορί για τον τίτλο, όσο κι αν ακόμα είναι αρκετά νωρίς...

Φτιάχνουν μόνοι την τύχη τους
Οι πράσινοι φτιάχνουν μόνοι την τύχη τους και είναι στο χέρι τους να διαψεύσουν όσους στην αρχή της σεζόν τους είχαν ξεγράψει, αλλά και να επιβεβαιώσουν όσους λένε εδώ και λίγο καιρό ότι πάνε με... φόρα για να κόψουν πρώτοι το νήμα του φετινού μαραθωνίου.

Εχουν αυτογνωσία και δεν πανηγυρίζουν το "Χ"
Στο Τριφύλλι ασφαλώς και δεν πανηγυρίζουν για την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη. Αλλωστε, αυτό γινόταν ξεκάθαρο και από τις δηλώσεις των παικτών, του προπονητή και του προέδρου της ομάδας. Απαντες έλεγαν ότι "είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην κορυφή και στο +2 από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μας άρεσε η εικόνα και η εμφάνισή μας".

Υστέρησαν παίκτες - κλειδιά
Και αυτή είναι και η αλήθεια. Οι πράσινοι δεν είχαν ανάλογη απόδοση με τα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, την Skoda Ξάνθη και τον Εργοτέλη, όπου έπαιξαν φαντεζί ποδόσφαιρο και σκόρπισαν τον... τρόμο στους αντιπάλους τους. Παράλληλα, είχαν σε κακή βραδιά αρκετούς ποδοσφαιριστές τους, όπως ο Λέτο, ο Κατσουράνης, ο Κλέιτον, παίκτες-κλειδιά της μεταμόρφωσης του Παναθηναϊκού.

Τους έκανε κακό η διακοπή
Επίσης, η διακοπή του πρωταθλήματος, εξαιτίας των αγώνων της Εθνικής ομάδας, φαίνεται πως δεν έκανε καλό στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι έχασαν τον καλό ρυθμό που είχαν αποκτήσει και δεν έδειξαν στο Φάληρο σε καμία περίπτωση εκείνα τα στοιχεία (κατοχή μπάλας, καλό πάσινγκ γκέιμ, τρεξίματα, καθαρό μυαλό, ανωτερότητα) που τους χαρακτήριζαν στα προηγούμενα ματς.

Εδειξαν χαρακτήρα και μέταλλο πρωταθλητή
Ωστόσο, το γεγονός ότι όχι μόνο άντεξαν στην πίεση του Ολυμπιακού
Keywords
Τυχαία Θέματα