Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:15 20/11/2011 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Αραμπατζής: 7

Οποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Με το ξεκίνημα του αγώνα έκλεισε την γωνία του στον Μπρέσκα, στο 27' δεν αιφνιδιάστηκε από το ψηλοκρεμαστό του Ράγιος, ενώ στο 40' ήταν στην σωστή θέση στο σουτ του Φορμίκα. Ακόμα και στο τετ α τετ του Χούλι από το λάθος του Καράμπελα, τον οδήγησε σωστά στο άκρο για να χάσει την σπουδαία ευκαιρία. Στην επανάληψη προς το τέλος, είχε δύο σωστές επεμβάσεις σε επιθέσεις του Αστέρα Τρίπολης και έδειξε ότι επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Πολύτιμο που κράτησε το μηδέν και πολύτιμο που έκανε ξανά πειστική εμφάνιση.

class="c1">

Γιάννης Κοντοές: 7

Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έκανε καλή εμφάνιση. Απέναντι στον Μπρέσκα είχε λίγα προβλήματα και προσπαθούσε να βγαίνει πρώτος στην μπάλα για να μην τον αφήνει να γυρίζει. Πολλές φορές ανέβηκε στην πλευρά του με ενθουσιασμό και διάθεση να βοηθήσει και επιθετικά. Έπαιξε ξανά με ψυχή και πάθος, ενώ θα πρέπει να βελτιωθεί τακτικά περισσότερο ως δεξί μπακ για να δίνει περισσότερα στην ομάδα του και να μην αφήνει κενά.

Κώστας Μανωλάς: 6

Είχε κάποια προβλήματα στο πρώτο 45λεπτο, αλλά στην επανάληψη ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ ειδικά στο ψηλό παιχνίδι. Εκλεισε τους διαδρόμους στον Ροτζέριο και αμυντικά ήταν θετικός, ενώ έκανε ξανά 2-3 επιπολαιότητες. Ελλείψει συγκέντρωσης... Στο 59' έκανε (καλή) επιθετική προσπάθεια με... ρίσκο μια και είχε τέσσερις αντιπάλους, ενώ στο πρώτο ημίχρονο πήρε κίτρινη γιατί χτύπησε την μπάλα με το χέρι επειδή δεν πρόλαβε να σταματήσει την αντεπίθεση!

Τραϊανός Δέλλας: 6

Θετικός με την μπάλα κάτω και όταν έπρεπε να βγάλει την άμυνα του ψηλά. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Δέλλας αμυντικά όμως δεν είναι πια στο επιθυμητό επίπεδο. «Βαρύς», χωρίς «φρεσκάδα» και η φάση με τον Μπρέσκα στο α' μέρος ήταν ενδεικτική. Ακόμα και όταν πρόλαβε να βάλει το πόδι του για να πάει η μπάλα κόρνερ. Θέλει ειδική διαχείριση, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι φτάνει αυτό πια... Χρειάζεται στόπερ η ΑΕΚ τον Δεκέμβριο, αλλά δεν μπορεί να κάνει μεταγραφή λόγω οικονομικών.

Νίκος Καράμπελας: 3

Κακή εμφάνιση για τον Ελληνα μπακ. Δεύτερη σερί μετά από αυτήν με τον Παναθηναϊκό (και στα δύο ματς έγινε αλλαγή). Ο Καράμπελας έκανε τακτικά πολλά λάθη και ατομικά ήταν σε άσχημη μέρα, επηρεάζοντας και την υπόλοιπη ομάδα. Στο 17' έκανε απίστευτο λάθος δίνοντας ένα τετ α τετ στον Χούλι, που ευτυχώς δεν το εκμεταλλεύτηκε για να ισοφαρίσει. Θέλει ανάσες, αλλά και έναν σοβαρό... ανταγωνιστή.

Γρηγόρης Μάκος: 5

Δεν προσφέρει το τελευταίο διάστημα, όσα έδινε στα πρώτα ματς της σεζόν. Έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο ως κόφτης, αλλά δεν ήταν σε καλή μέρα και είχε προβλήματα. Έκανε εύκολα λάθη και δεν μπορούσε να βοηθήσει την άμυνα του. Όταν ο Κωστένογλου έβαλε τον Ρίκκα δίπλα

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > AEK365