Πνίνι: Ολη μου την ζωή περίμενα για αυτή την στιγμή

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει συμμετάσχει σε πολλά Final 4, ωστόσο το Final 4 της Βαρκελώνης αποτελεί το πρώτο για τον Γκάι Πνίνι. Ο άσος της ομάδας του λαού μίλησε στη επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα και δήλωσε πως η συμμετοχή του στα τελικά της διοργάνωσης αποτελεί ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Aναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα:Για το πρώτο του Final 4: 
"Είναι ένα όνειρο να είμαι με την Μακάμπι στο Final Four.
Ημουν στην μικρή ομάδα και το περίμενα μία ζωή αυτό".Για την προετοιμασία για τα ματς με την Ρέαλ Μαδρίτης:
"Δεν έχουμε ξεκινήσει να σκεφτόμαστε το Final Four, γιατί είναι νωρίς ακόμα. Πάντως, σε κάθε προπόνηση μιλάμε γενικά. Το μόνο που κάνουμε είναι να προετοιμαζόμαστε να νικήσουμε σε κάθε ματς. Από την αρχή της σεζόν δεν σκεφτόμασταν το Final Four, αλλά κάθε στόχο ξεχωριστά. Τώρα που τα καταφέραμε και προκριθήκαμε, έχουμε αρχίσει να το σκεφτόμαστε. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και ότι μπορούμε να το πάρουμε".Για τους οπαδούς της Μακάμπι που θα ταξιδέψουν στην Βαρκελώνη:
"Για μένα είναι το πρώτο Final Four. Δεν ξέρω την ατμόσφαιρα που επικρατεί, αλλά μου έχουν πει  πόσο σημαντική η συνεισφορά των οπαδών σε αυτά τα ματς. Είμαι σίγουρος ότι οι 2.000 φίλοι μας που θα έρθουν, ότι θα μας δώσουν όλη την ενέργεια που θέλουμε για να πετύχουμε».Για την σημασία της συμμετοχής στο Final Four:
"Είναι ένα όνειρο. Όλη μου τη ζωή περίμενα για αυτή τη στιγμή".Για τα τρία πιο σημαντικά πράγματα για να πετύχεις σε τέτοια ματς:
"Πρέπει να είμαστε η ίδια ομάδα, όπως όλη τη χρονιά, καθώς αυτή είναι και η δύναμή μας. Πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση και να πάμε να διασκεδάσουμε τη συμμετοχή μας, γιατί ξέρω ότι θα υπάρχει πίεση".
Keywords
Τυχαία Θέματα