«Τζίγκερ, το μέλλον του Παναθηναϊκού»!

Σε μια ιστορική δήλωση  στήριξης προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη προέβη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! «Αυτή είναι το μέλλον της ΠΑΕ» τόνισε! Επιτέθηκε σε Βγενόπουλο, Πατέρα και έσταξε ειρωνία για το περυσινό νταμπλ!Τρεις μέρες μετά την σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο σύνδεσμος των Green Web Fans, ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου απάντησε μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στην ιστοσελίδα sportnet
και οι απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις του ανώνυμου συντάκτη (!) σίγουρα θα συζητηθούν!

Για πρώτη φορά μετά το προ διετίας ραντεβού Τζίγκερ-Παύλου στο «Πεντελικόν», μέλος της οικογένειας Γιαννακόπουλου παίρνει επίσημα θέση υπέρ της οικογένειας Βαρδινογιάννη σε ό,τι αφορά το μέλλον του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και αυτό δεν μπορεί παρά να αποτελεί μια ιστορική τοποθέτηση ενόψει του άμεσου μέλλοντος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε «νεοέλληνες-νεοπαναθηναϊκούς» όσους του επιτίθενται αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα για τους λόγους που δεν κάνουν το ίδιο με τον Βγενόπουλο και τον Πατέρα.

Παράλληλα, σχολίασε ειρωνικά την «επιτυχία» του νταμπλ μέσω «των 160 εκατομμυρίων που ξοδεύτηκαν», καθώς όπως σημείωσε: «Εμείς τη βαφτίσαμε επιτυχία επειδή είχε ανάγκη μια ηθική ένεση ο κόσμος για να βελτιωθεί η ψυχολογία του».

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη, μιλάει για το πρωτοσέλιδο «Πετάξτε τις φανέλες», το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον Ομπράντοβιτς, εκθειάζει τη γραφή και το μυαλό του Κώστα Γκόντζου και τονίζει ότι η φυγή του Σταθοκωστόπουλου οφείλεται σε «οικογενειακούς λόγους».

Αναλυτικά, όλη η συνέντευξη:

- Ας ξεκινήσουμε με κάτι δυσάρεστο… Βρίσκετε λογικές τις επιθέσεις που γίνονται στο πρόσωπο σας;

«Στην Ελλάδα ισχύει πια περισσότερο απ’ ότι στη Γερμανία του Γκαίμπελς το ‘’ρίξε, ρίξε λάσπη, στο τέλος κάτι θα μείνει’’. Πρωτοπόρος σ’ αυτή την τακτική είναι ο ιντερνετικός όμιλος λασπολόγων του ύποπτου ιδιοκτήτη, ο οποίος επέλεξε ακόμη και τις Άγιες Μέρες του Πάσχα την δυσανάλογη προβολή ενός ακόμη ασήμαντου περιστατικού: ένα κείμενο ενός μικρού συνδέσμου έγινε πρώτο θέμα. Δεν πιστεύω ότι έχουν απήχηση τέτοιου είδους πράγματα, παρότι, λυπάμαι που το λέω, στον Παναθηναϊκό, τα τελευταία δύο χρόνια μια μικρή μερίδα κόσμου, άλλαξε. Άρχισε να υιοθετεί συμπεριφορές που κάποτε κοροϊδεύαμε».

-Τι εννοείτε;

«Εννοώ ότι κάποιοι, λίγοι ευτυχώς, έγιναν ‘’νεοέλληνες-νεοπαθηναϊκοί’’. Αλαζονικοί, κακομαθημένοι, ανιστόρητοι και με ενδιαφέρον ‘’μόνο για το αποτέλεσμα, όπως κι αν έρθει’’. Εγώ δεν μεγάλωσα έτσι. Σαν παναθηναϊκός έχω μάθει να χαίρομαι μόνο με τις νίκες που έρχονται έντιμα και μέσα στο γήπεδο. Ούτε με ‘’κασέτες’’ ούτε με ‘’παράγκες’’ ούτε ‘’όπως να ‘ναι’’, θέλω να κερδίζω. Το ‘’τι θα γράψει το ταμπλό’’, ‘’τι θα γράψει η Ιστορία’’ δεν μπορεί, ούτε πρέπει να είναι η λογική κανενός υγιούς ανθρώπου. Δεν αγιάζει όλα τα μέσα ο κάθε σκοπός.
Αυτά ήταν πράγματα τελείως ξένα στην παναθηναϊκή νοοτροπία μέχρι πριν από δυό χρόνια και, δικαίως, ήμασταν περήφανοι γι’ αυτό. Άλλωσ
Keywords
Τυχαία Θέματα