Στην αναμονή για Ντουγκλάο, Αμπντούν

Στην Καβάλα βρίσκονται στην αναμονή για τις εξελίξεις στις περιπτώσεις των Ντουγκλάο και Αμπντούν, που είναι… περιζήτητοι! Το ίδιο ισχύει και για τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι. Επιστροφή στις προπονήσεις για τους «αργοναύτες».
Έπειτα από το τριήμερο ρεπό, το οποίο τους έδωσε η διοίκηση λόγω του Πάσχα, οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις. Η σημερινή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Καρβάλης, όπως αναμένεται να γίνει κι αύριο.
Αυτές θα συνεχιστούν και για τις υπόλοιπες μέρες του Απριλίου, ενώ θα ολοκληρωθούν προς τα τέλη του επόμενου μήνα.

Έτσι, οι «αργοναύτες» βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου, ώστε να δώσουν ένα φιλικό παιχνίδι μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Το τεχνικό επιτελείο αναζητεί, κυρίως, ομάδες που αγωνίζονται στο Βόρειο Όμιλό της Football League 2 στον 1ο Όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Μια ντουζίνα παρελθόν

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι 12 παίκτες πέρασαν την πόρτα της εξόδου από την Καβάλα. Συγκεκριμένα, οι Κατεργιαννάκης, Αποστολίδης, Γιέσε, Πφέρτζελ, Ελευθεριάδης, Τόμασιτς, Βουτσίτσεβιτς, Πετκάκης, Σιόντης, Ογκμπέτσε, Νταρσεβίλ, Περεϊρίνια έλυσαν τα συμβόλαιά τους κι είπαν αντίο. Έτσι, στη μακεδονική ομάδα σκοπεύουν να προχωρήσουν σε μεταγραφές, προκειμένου να την ενισχύσουν.

Οι περιπτώσεις Αμπντούν, Ντουγκλάο, Ονουάτσι

Επίσης, υπάρχουν οι περιπτώσεις των Τζαμέλ Αμπντούν, Ντουγκλάο Φερέιρα και Μπέντζαμιν Ονουάτσι. Ο πρώτος είναι ιδιαίτερα… περιζήτητος, αφού δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του, τόσο από τη Σούπερ Λιγκ όσο και από το εξωτερικό.

Βέβαια, οι φήμες λένε πως ο Αλγερινός οδεύει προς τον Πειραιά, καθώς φέρεται ότι οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό είναι σε προχωρημένο στάδιο. Όσον αφορά τον δεύτερο, το όνομά του «παίζεται» κυρίως στην ευρωπαϊκή αγορά. Τέλος, για τον Ονουάτσι υπάρχει ενδιαφέρον από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ. Έτσι, στην Καβάλα αναμένουν τις εξελίξεις σε αυτές τις τρεις περιπτώσεις, αφού αναμένεται να είναι πολύ σημαντικές.
Keywords
Τυχαία Θέματα