Βελίτσκοβιτς: Εχουμε ομάδα με ποιότητα και ταλέντο

Πέρυσι ο Βελίτσκοβιτς έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. Ο σέρβος γκαρντ κατόρθωσε να φτάσει στο Final 4 του Παρισιού με την Παρτιζάν, ωστόσο δεν κατάφερε να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, ελέω Ολυμπιακού. Φέτος τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά για τον Βελίτσκοβιτς, που με την φανέλα της Ρεάλ πλέον, ευελπιστεί να έχει διαφορετική τύχη και να μπορέσει να περάσει την Μακάμπι και να βρει στον τελικό τον συμπατριώτη του και άσο του Παναθηναϊκού,
Μιλένκο Τέπιτς. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα:Για τον αν η ομάδα του μπορεί την πρωτιά:
"Στο Final Four  θέλεις δύο νίκες  για να στεφθείς πρωταθλητής. Τα πάντα μπορούν να συμβούν, μερικές φορές χρειάζεσαι τύχη!  Και πάλι όμως, πιστεύω πως έχουμε μια ομάδα με ποιότητα και πολύ ταλέντο και μπορούμε να είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη".Για τον ίδιο και τον χρόσο συμμετοχής του:
"Όταν είμαι στο παρκέ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν έχει σημασία το πόσο παίζεις, ειδικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ολοι πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα, ανεξάρτητα από το πόσο θα αγωνιστούν. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα, όσο μπορώ, όσο είναι δυνατό".Για τον Μιλένκο Τέπιτς και την ευχή να τον βρεί στον τελικό:
"Είναι η πρώτη φορά που κι εκείνος, όπως κι εγώ, θα βρεθεί σε Final Four. Φυσικά και θα είμαι χαρούμενος. Μακάρι όλοι μου οι παλιοί συμπαίκτες να τα κατάφερναν να βρεθούν κάποια στιγμή στον τελικό. Εκεί, όπως είπα και πριν, όλα είναι δυνατά. Θα ήθελα να νικήσουμε στον ημιτελικό και να πάμε στον τελικό".Για τον ημιτελικό με την Μακάμπι:
"Προετοιμάζεσαι βλέποντας τα δυνατά και τα αδύνατα στοιχεία του αντιπάλου σου. Η Μακάμπι έχει ξοδέψει και έχει προσφέρει πολλά στο μπάσκετ. Για αυτούς το μπάσκετ είναι σαν θρησκεία. Εχουν πολύ καλό προπονητή αλλά και παίκτες. Θα δούμε, δεν μπορώ να πω ακόμα πιο είναι το αδύνατο ή το δυνατό του σημείο".
Keywords
Τυχαία Θέματα