Πεδουλάκης: Ο Παναθηναϊκός μάς έδωσε ένα πολύ καλό μάθημα

21:48 5/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Το Περιστέρι γνώρισε την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό με 104-69 στο ΟΑΚΑ, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να στέκεται στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του. Παράλληλα, τόνισε πως οι πράσινοι έδωσαν ένα καλό μάθημα στην ομάδα του, ενώ απέφυγε να μιλήσει για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Περιστέρι.

"Καλή χρονιά σε όλους. Ηταν ένα παιχνίδι εύκολο για τον Παναθηναϊκό.

Θα θέλαμε να ήμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Τα παιδιά είχαν να κερδίσουν, πώς να προπονούνται και πώς να βελτιώνονται. Κάναμε πολλά λάθη (σ.σ 26).

Ο Παναθηναϊκός μάς έδωσε ένα πολύ καλό μάθημα, να μάθουμε πως αυτά που λέμε γίνονται στην πραγματικότητα. Πρέπει να βελτιωθούμε", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Περιστερίου.

Στην συνέχεια, απέφυγε να μιλήσει για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα το, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αυτά που είχα να πω, τα είπα. Δεν θέλω να επανέλθω".

Οσον αφορά για την χρησιμοποίηση του Γιώργου Παπαγιάννη, που έγινε ο νεότερος παίκτης που συμμετείχε στην Α1 στην ιστορία της τόνισε: "Εχουμε 3-4 νεαρούς παίκτες με ποιότητα. Πρέπει να δούμε πώς θα τους βοηθήσουμε να φτάσουν εκεί που πρέπει να φτάσουν".

Ο Σωκράτης Ψαρόπουλος, από την πλευρά των παικτών, δήλωσε: "Καλή χρονιά, με υγεία, να 'μαστε δυνατοί. Ηταν ένα δύσκολο ματς.

Κέρδισαν εμπειρίες τα νέα παιδιά. Για εμάς το δύσκολο είναι με τον Κολοσσό Ρόδου. Ξέραμε τι μας περίμενε με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ".

Keywords
Τυχαία Θέματα