Ο Ξημέρης μίλησε στους παίκτες του ΟΦΗ. Τέλος ο Αδάμος, γενικός αρχηγός ο Κορωνάκης

21:14 5/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης βρέθηκε στο Βαρδινογιάννειο πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης και μαζί με τους Κουτάντο, Τουγλή και Κορωνάκη μίλησαν με τους ποδοσφαιριστές και τον Νίκο Αναστόπουλο για την οικονομική κατάσταση της ομάδας. Παράλληλα, ο πρόεδρος παρουσίασε στους παίκτες ως νέο γενικό αρχηγό τον Σήφη Κορωνάκη, την ώρα που ο Παύλος Αδάμος, μετά από αυτή την εξέλιξη αποτελούσε παρελθόν από τους Κρητικούς!

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ

ζήτησαν να ενημερωθούν για τις πληρωμές και για το τι πρόκειται να γίνει με εκείνους που βρίσκονται στην ομάδα εδώ και αρκετούς μήνες ώστε να ρυθμιστούν οι οφειλές προς το πρόσωπο τους. Ο Βασίλης Ξημέρης ζήτησε μια εβδομάδα διορία προκειμένου να τους απαντήσει για τον τρόπο αλλά και τον χρόνο που θα μπει ένα πλάνο αποπληρωμής των οφειλών.

Η απάντηση του Ξημέρη δεν ικανοποίησε τους ποδοσφαιριστές που εξέφρασαν τις απορίες τους και τον προβληματισμό, δικαιολογημένα, για το γεγονός ότι στην προπόνηση της προηγούμενης Πέμπτης είχαν ακούσει να τους λένε ότι θα χτιστεί μια ισχυρή διοίκηση και ότι θα βρεθεί λύση στο οικονομικό ζήτημα.

Τέλος ο Αδάμος, γενικός αρχηγός ο Κορωνάκης
Παράλληλα, o Παύλος Αδάμος αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ μετά την τοποθέτηση του Σήφη Κορωνάκη ως γενικού αρχηγού της ομάδας, ενώ οι παίκτες αντέδρασαν στο άκουσμα της είδησης, αφού είναι άριστες οι σχέσεις που έχουν με τον παλαίμαχο αμυντικό του ΟΦΗ.

Πρόβλημα με Μάντζιο, αμφίβολος ο Χ. Λόπες
Οσον αφορά τα αγωνιστικά και εκεί τα προβλήματα δεν απουσιάζουν, αντίθετα αυξάνονται. Νέο πρόβλημα παρουσιάστηκε με την συμμετοχή του Βαγγέλη Μάντζιου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς ο 28χρονος επιθετικός δέχτηκε μια κλωτσιά στο γόνατο με αποτέλεσμα να θεωρείται αμφίβολος.

Την ίδια ώρα, ο Χόρχε Λόπες εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη (5/1). Κατά συνέπεια, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αφού ήδη έχει συμπληρώσει έξι μέρες δίχως προπόνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα