Επίθεση Καλουτσάκη σε Μαχλά

21:14 5/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ενοχλημένοι με τις δηλώσεις του Νίκου Μαχλά εμφανίζονται τα στελέχη της νέας διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Μάλιστα, ο Γιώργος Καλουτσάκης με μακροσκελή επιστολή επιτίθεται στον πρώην πρόεδρο των Κρητικών απαντώντάς του στα όσα τους καταλόγισε στην ραδιοφωνική του συνέντευξη. Ο Καλουτσάκης εκδήλωσε την πρόθεση παραίτησης από το Δ.Σ., ωστόσο με ομόφωνη απόφαση όλα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής δεν την έκαναν αποδεκτή. Το μέλος της διοικούσας επιτροπής κατηγορεί τον Νίκο Μαχλά για

μια σειρά από ζητήματα που αφορούν την διαχείριση του συλλόγου κατά την περίοδο της προεδρίας του ενώ παράλληλα χαρακτηρίζει ως ντροπή και ανανδρία το κατηγορώ του για τα νυν μέλη της διοίκησης.

Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Καλουτσάκη:

Αγαπητέ Πρόεδρε
Σε ευχαριστώ πολύ για την τιμητική πρόταση να συμμετέχω στο ΔΣ της ΠΑΕ. Επί δύο χρόνια περάσαμε πολλά και μείναμε ενωμένοι. Η χθεσινή παρέμβαση του Νίκου Μαχλά στην εκπομπή του Μαν. Χρονάκη στον ραδιοσταθμό Athletic Radio ιδιοκτησίας Ματθαίου Πουλινάκη ήταν για εμένα το τελευταίο δράμα το οποίο σκοπεύω να ζήσω στα κοινά της αγαπημένης μου ομάδας.

Δεν μπορώ να αποδεχτώ τη θέση του μέλους της διοικούσας και παρακαλώ όπως με αντικαταστήσετε με έναν από τους εξαιρετικούς αναπληρωματικούς συναδέλφους. Ακούγοντας εχθές το Νίκο Μαχλά καθώς και τους δημοσιογράφους του σταθμού στη διάρκεια όλης της ημέρας ένιωσα αηδία και αποτροπιασμό. Υπάρχει μια συντεταγμένη προσπάθεια απαξίωσης των μελών της νέας διοίκησης με λασπολογία, υπονοούμενα, ανώνυμες πληροφορίες και διαστρέβλωση της αλήθειας.

Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι περήφανα χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους δημοσιογράφο, δεν είχαν ούτε την ελάχιστη ευθιξία να καλέσουν τους ανθρώπους τους οποίους κατηγορούν και να τους ζητήσουν έστω να εκθέσουν την άποψη τους. Οι ίδιοι που τον τελευταίο μήνα έβαλαν ακατάπαυστα κατά του Μαχλά για να τον σπρώξουν στην παραίτηση τώρα παίζουν τον ρόλο του θιασώτη και χειροκρότητη του.
Όλο αυτό τον καιρό γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν βγήκα ποτέ δημόσια να μιλήσω για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ ΟΦΗ γιατί έτσι ορίζει η εταιρική εχεμύθεια. Δεν βγήκα δημόσια να μιλήσω για συναδέλφους άσχετα από το αν πίστευα ότι γίνονται λάθη. Όλα τα συζητούσαμε πίσω απο κλειστές πόρτες όπως έπρεπε και από μεριάς μου δεν βγήκαν ποτέ πληροφορίες ούτε στα πιο στενά μου πρόσωπα.

Η ελαφρότητα με την οποία μίλησε ο Νίκος και η οποία προσβάλει όλο το συμβούλιο με φέρνει απέναντι του και όχι δίπλα του.
Όλοι μας πάντα αναγνωρίζαμε την αξία του, τον αγώνα του και τα πόσα πολλά έκανε για την ομάδα. Αυτή η στήριξη δεν ήταν στα λόγια και στο γλύψιμο του ραδιοφώνου αλλά στις πράξεις, στις συχνές επισκέψεις μας στην Παγκρήτια Τράπεζα όπου ενεχυριάζαμε το μέλλον των παιδιών μας, στις πόρτες του γηπέδου, στα δικαστήρια, στη ζητιανιά για την ΟΦΑΡΑ μας και στα καθημερινά έξοδα τα οποία κάναμε χωρίς ποτέ να πάρουμε ούτε μία τυπική απόδειξη αποό την εταιρεία.

Είμασταν τα ΜΟΝΑ άτομα σε όλη την ομιλίτικη οικογένεια που καθόμασταν δίπλα του και συμμετείχαμ

Keywords
Τυχαία Θέματα