F1: Αβρότητες μεταξύ Αλόνσο και Χάμιλτον

Το ότι οι σχέσεις των Φερνάντο Αλόνσο και Λιούις Χάμιλτον έχουν αποκατασταθεί έπειτα από τη δύσκολη συνύπαρξή τους ως ομόσταβλοι στην McLaren το 2007, ήταν κάτι γνωστό εδώ και καιρό.

Ομως από αυτό το σημείο, μέχρι το να μιλούν με κολακευτικά λόγια ο ένας για τον άλλον, είναι κάτι που συνιστά ευχάριστη έκπληξη.

Την αρχή έκανε ο Αλόνσο, ο οποίος υπερασπίστηκε τον βρετανό οδηγό για την απογοητευτική σεζόν που είχε φέτος, υστερώντας σε αποτελέσματα έναντι του team

mate του, Τζένσον Μπάτον.

Χάμιλτον δεν είχε μια σούπερ σεζόν φέτος, ίσως λόγω των ελαστικών της Pirelli ή της αλλαγής στον τρόπο οδήγησης από τους φυσητούς διαχύτες", είπε ο Αλόνσο.

"Επιπλέον, ο Μπάτον κάνει σπουδαία χρονιά και όλα αυτά συνέβαλλαν στο να δοθεί η εντύπωση ότι η σεζόν του δεν ήταν τόσο καλή.

"Αλλά είναι όπως το ποδόσφαιρο: ακόμα και αν η Ρεάλ ή η Μπαρτσελόνα δεν αποδίδουν ιδιαίτερα καλά σε μια σεζόν, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι οι κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

"Για την ακρίβεια, στις επόμενες χειμερινές δοκιμές θα είναι εκείνος που θα παρακολουθώ πιο στενά. Οι υπόλοιποι μπορούν να κερδίσουν αν έχουν το καλύτερο μονοθέσιο, ενώ ο Λιούις είναι ικανός να κερδίσει ένα πρωτάθλημα με ένα μονοθέσιο που δεν είναι το καλύτερο".

Ο Χάμιλτον έσπευσε να ανταποδώσει τα καλά σχόλια στον Αλόνσο, μόλις πληροφορήθηκε για τις δηλώσεις του.

"Ενιωσα κολακευμένος που ο Φερνάντο είναι τόσο θετικός απέναντί μου, παρά τη σεζόν μου", σημείωσε ο Χάμιλτον. "Είναι ωραίο να ξέρεις ότι έχεις τη στήριξη από κάποιους οδηγούς.

"Παρά τη σχέση που είχαμε, πιστεύω ότι τα αισθήματα φιλίας και σεβασμού που έχουμε ο ένας για τον άλλον έχουν γίνει πολύ πιο δυνατά. Ηταν ωραίο που μίλησε έτσι για μένα, γιατί εγώ το μόνο που έχω πει για εκείνον, είναι ότι είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς, αν όχι ο καλύτερος οδηγός εδώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα