Μετρά ώρες ο Χϊντινγκ

18:30 12/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά το βαρύ 3-0 μέσα στην «Τουρκ Τέλεκομ Αρένα» από την Κροατία στο πλαίσιο των μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012 το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν με το τέλος της ρεβάνς.
«Παραιτήσου, παραιτήσου», φώναζαν, άλλωστε, στον 65χρονο προπονητή οι Τούρκοι τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κροατία και ο έμπειρος τεχνικός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου λίγα

λεπτά μετά το παίχνίδι. «Κάπου εδώ τελειώνει για μένα αυτό το κεφάλαιο», είπε ο Χίντινκ με τους Τούρκους, ήδη, να αναζητούν τον αντικαταστάτη του με το πλέον δυνατό όνομα να είναι αυτό του Αμπντουλάχ Αβτζί.

Πρόκειται για τον προπονητή της Μπουγιούκσεχιρ, ο οποίος προ πενταετίας εργαζόταν στην ομοσπονδία και δη στην Εθνική Ελπίδων της Τουρκίας και πλέον συγκαταλέγεται στους κορυφαίους τεχνικούς της Super Lig. Εχει, ήδη, γίνει η πρώτη κουβέντα και απ' ό,τι φαίνεται ο Αβτζί βρίσκεται μία ανάσα από τη συμφωνία με την TFF που θα είναι διετής με αποδοχές που δεν θα ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ. Ενα ποσό που σίγουρα είναι πολύ μικρό, αν αναλογιστεί κανείς τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ που πήρε μέσα σε δυο χρόνια ο Χίντινκ από τους γείτονες.

Ο Αβτζί που αποτελεί «παιδί» της Γαλατάσαραϊ θα ΄χει, μάλιστα, τον ίδιο βοηθό που έχει στην Μπουγιούκσεχιρ. Για τον Αρίφ Ερντέμ ο λόγος... Ναι, τον βραχύσωμο άλλοτε άσο της «Τσιμ Μπομ Μπομ», ενώ πολύ πιθανόν να αναλάβει πόστο στην Εθνική ο «ταύρος του Βοσπόρου», ο Χακάν Σουκούρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα