Ούμπιντες: Κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος

Ο Χαβιέρ Ούμπιντες ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Αρη στη νίκη επί του Παναθηναϊκού και σε τηλεοπτική του συνέντευξη στη NOVA μια μέρα μετά το θρίαμβο επί των πρασίνων ανέφερε πως οι κίτρινοι ήταν καλά προετοιμασμένοι γι' αυτό τον αγώνα τονίζοντας πως "Παίξαμε και κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και είναι συν για την ψυχολογία μας ο τρόπος που αγωνιστήκαμε και κερδίσαμε τόσο καθαρά

το ματς".

Ο Ούμπιντες αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και τη νίκη της ομάδας του: "Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά. Δεν σημαίνει αυτό ότι και στα προηγούμενα ματς, δεν είχαμε προετοιμαστεί, απλά δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα. Εχουμε επίγνωση για την κατάσταση της ομάδας, κάναμε κακό ματς με τον Πανιώνιο, όπως και σε άλλα παιχνίδια της χρονιάς και αυτό έπρεπε να αλλάξει. Παίξαμε και κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και είναι συν για την ψυχολογία μας ο τρόπος που αγωνιστήκαμε και κερδίσαμε τόσο καθαρά το ματς".

Στη συνέχεια ο Αργεντίνος αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Σάκη Τσιώλη, αλλά και στη θέση που πλέον έχει επιλέξει ο νέος τεχνικός του Αρη, κ. Πομπίερζ να αγωνίζεται: "Σέβομαι απόλυτα τον Σάκη Τσιώλη και μου έχει συμπεριφερθεί πάρα πολύ καλά. Μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα. Σίγουρα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη πορεία. Με το νέο τεχνικό προσπαθούμε με τον ίδιο τρόπο για να φέρουμε τον ’ρη στις πρώτες θέσεις. Η θέση στην οποία παίζω είναι πρωτόγνωρη για μένα γιατί δεν έχω συνηθίσει αριστερά. Ο προπονητής κρίνει ότι πρέπει να παίζω εκεί, είμαι υποχρεωμένος να αποδείξω ότι μπορώ και δίκαια είμαι στην 11άδα. Ολη η ομάδα πήγε καλά και είναι κάτι που ανταποκρίνεται στο τελικό αποτέλεσμα".

Οσον αφορά στη συνέχεια για την ομάδα του, είπε: "Ο Αρης έχει χάσει βαθμολογικό έδαφος, μπορούμε ακόμα καλύτερα, αλλά η ομάδα μου δεν μπορεί να φτάσει αυτή τη στιγμή τις πρώτες θέσεις που είναι πάντα στόχος του Αρη. Εχουμε τρία ματς και δύο εξ αναβολής και πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να ανέβουμε ψηλότερα".

Φυσικά από τις αναφορές του, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα καλά λόγια για τους οπαδούς της ομάδας του: "Οι οπαδοί του Αρη μου θυμίζουν την πατρίδα μου και μοιάζουν πολύ με αυτούς της Μπόκα. Εγώ πάντως είμαι Ρίβερ. Είναι εντυπωσιακό αυτό που βλέπω όταν βγαίνω από την φυσούνα με τα χαρτάκια και τα καπνογόνα. Μου θυμίζει την πατρίδα μου".

Οσον αφορά στην εκτίμησή του για την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, είπε: "Η ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα; Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός ΑΕΚ έχουν πλεονέκτημα και δείχνουν ότι μέχρι τέλους θα προσπαθήσουν για τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός παίζει το καλύτερο και πιο εντυπωσιακό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή".

Τέλος, αν έπρεπε να ψηφίσει για την ανάδειξη του καλύτερου παίκτη στον πλανήτη, δεν δίστασε να πει: "Για την πατρίδα μου, θα προτιμήσω τον Μέσι για να αναδειχθεί καλύτερος παίκτης της χρονιάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα