Ολο και πιο κοντά ο Πρίγκιπας

Κάθε μέρα που περνάει ολοένα και πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Σουλτάν Αλ Σαούντ, αφού τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο δρόμο για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της οικογένειας Βαρδινογιάννη συνεχώς και μειώνονται.

Οι δηλώσεις του Υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου πως θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για να μπορούν μη Ευρωπαϊοι πολίτες να γίνουν κάτοχοι ελληνικών ομάδων, ικανοποίησαν σε μεγάλο βαθμό τον Πρίγκιπα, ο οποίος... φουλάρει για να τελειώσει όσο γίνεται πιο γρήγορα την υπόθεση.

Οι

δικηγόροι των δύο πλευρών έχουν συνεχώς συνεργασία τα τελευταία 24ωρα με σκοπό την σύνταξη του MOU (Memorandum Of Undestanding), ώστε να είναι έτοιμο μέχρι την Παρασκευή (21/10), όπου αναμένεται στην Ελλάδα ο Σουλτάν Αλ Σαούντ για να συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και την επομένη (Σάββατο) να παρακολουθήσει από σουίτα στο ΟΑΚΑ την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη.

Βέβαια, όπως έχουμε αναφέρει, "κλειδί" στην υπόθεση είναι η κατάθεση της εγγυητικής των 20 εκατομμυρίων ευρώ από τον Σαουδάραβα επενδυτή σε λογαριασμό της ΠΑΕ, ώστε να δώσει το "Ok" ο Τζίγκερ και να ολοκληρωθεί το deal.

Ακόμα τραυματίες οι Ρούντολφ, Τοτσέ και Κοτσόλης
Οσον αφορά τα αγωνιστικά, δεν προέκυψαν ευχάριστα νέα από την προπόνηση της Τρίτης (17/10) για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού κανείς από τους τραυματίες δεν μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ατομικά προπονήθηκαν οι Κοτσόλης, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος και Σεϊταρίδης, ενώ οι Βύντρα και Ρούντολφ υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Οι πράσινοι επιδόθηκαν σε ασκήσεις αντοχής και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα σε μικρές εστίες. Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα με την SKODA Ξάνθη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε παιχνίδι 4v4 σε μικρό χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα