Τεσσάρα η Ρεάλ, διπλό η Γιουνάιτεν, Χ σε Νάπολη

Σκορ και θέαμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία διέλυσε με 4-0 τη Λιόν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, στο σπουδαιότερο παιχνίδι της πρώτης ημέρας της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχωρίζουν οι δύσκολες εκτός έδρας νίκες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ιντερ σε Ρουμανία και Γαλλία αντίστοιχα επί των

Οτελούλ και Λιλ. Στο 1-1 έμειναν Νάπολι και Μπάγερν Μονάχου, ενώ την πρώτη νίκη της ιστορίας της στο Champions League πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι επί της Βιγιαρεάλ με 2-1, έχοντας ως ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Σέρχιο Αγουέρο.

1ος όμιλος
Νάπολι - Μπάγερν 1-1 (39' Μπαντστούμπερ αυτ. - 2' Κρόος)
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αναμέτρηση στο Σαν Πάολο για την Μπάγερν, αφού οι βαυαροί μπήκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Τόνι Κρόος εκμμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα από τα δεξιά του Ζερόμ Μπόατενγκ για το 0-1.

Στο 39' ο Μπαντστούμπερ, μετά την ενέργεια του Μπάτζιο, έστειλε την μπάλα καταλάθος στα δίχτυα του Νόιερ, ο οποίος είχε να δεχτεί γκολ 1.147 (!) λεπτά, για το 1-1 της Νάπολι, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού στο 49' ο Μάριο Γκόμεζ αστόχησε από το σημείο του πέναλτι, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να κρατήσει το αήττητο για την ομάδα του στον 1ο όμιλο.

Ακόμα κι έτσι, η Μπάγερν εξακολουθεί να βρίσκεται στην 1η θέση με 7 βαθμούς, ακολουθούμενη από τη Νάπολι που έχει 5 και την Μάντσεστερ Σίτι με 4. Στην τελευταία θέση του ομίλου βρίσκεται η Βιγιαρεάλ που ακόμα δεν έχει βαθμό.

Νάπολι (Ματζάρι): Ντε Σάνκτις, Αρόνικα, Καβάνι (81' Ντζεμαϊλί), Μάτζιο, Καμπανιάρο, Χάμσικ (Μασκάρα), Ζουνίγκα, Λαβέτσι, Γκαργκάνο, Καναβάρο, Ινλέρ (Σαντάνα)
Μπάγερν (Χάινκες): Νόιερ, Βαν Μπούιτεν, Ριμπερί (90' Αλάμπα), Μπόατενγκ, Λαμ, Μίλερ, Μπαντστούμπερ, Σβαϊνστάιγκερ, Γκόμεζ (94' Λουίζ Γκουστάβο), Κρόος, Τίμοστσουκ

Μάντσεστερ Σίτι - Βιγιαρεάλ 2-1 (43' Μαρτσένα αυτ., 93' Αγουέρο - 4' Κάνι)
Ο Σέρχιο Αγουέρο χάρισε στην Μάντσεστερ Σίτι την πρώτη νίκη της ιστορίας της στο Champions League, με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με Βιγιαρεάλ. Οι ισπανοί μπήκαν πιο δυνατοί στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ με τον Κάνι μόλις στο 4ο λεπτό, όμως ο Κάρλος Μαρτσένα ισοφάρισε καταλάθος με αυτογκόλ στο 43' για λογαριασμό των Πολιτών.

Στο 62' ο Μαντσίνι πέρασε ως αλλαγή τον Αγουέρο στη θέση του Ντε Γιονγκ και αυτή η κίνηση αποδείχθηκε καθοριστική, αφού ο αργεντίνος σούπερ σταρ εκμεταλλεύτηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων την ασίστ του Πάμπλο Ζαμπαλέτα για να χαρίσει από κοντά τη νίκη στην ομάδα του, που κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μάντσεστερ Σίτι (Μαντσίνι): Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Λέσκοτ, Ντζέκο, Τζόνσον (40' Μπάρι), Κολάροφ, Νασρί (80' Μίλνερ), Σίλβα, Ντε Γιονγκ (62' Αγουέρο), Γιάγια Τουρέ
Βιγιαρεάλ (Γκαρίδο): Λόπεζ, Ροντρίγκεζ, Μαρτσένα, Ντε Γκούζμαν (89' Γκουλόν), Κάνι (82' Γκασπάρ), Πέρεζ (80' Μουμπάρακ), Ζαπάτα, Καταλά, Βαλέρο, Σοριάνο, Ρόσι

2ος όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μ

Keywords
Τυχαία Θέματα