Με 18 ομάδες η Λίγκα; Αποφασίζει η ΕΠΟ

Την αύξηση των ομάδων της Super League από 16 σε 18 αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή, έπειτα από σχετική πρόταση του προέδρου της ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη που έπεσε στο τραπέζι στο Δ.Σ. της Τρίτης (18/10) και θα το προτείνει στην ΕΠΟ σε συνάντηση που θα έχουν προσεχώς, ούτως ώστε να πάρει η ελληνική ομοσπόνδία την τελική απόφαση!

Ενταση Γόντικα με Χαρμάνη
Στο

συμβούλιο της Λίγκας έδωσαν το παρών εκπρόσωποι της ΑΕΛ, του Πανσερραϊκού, του Λεβαδεικού, της Δόξας Δράμας, αλλά και του Ολυμπιακού Βόλου. Μάλιστα, με αφορμή την παρουσία ανθρώπου της βολιώτικης ομάδας στο Δ.Σ. υπήρξε ένταση, ανάμεσα στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα και τον δικηγόρο του Βόλου, Θανάση Χαρμάνη, αφού οι πράσινοι θεωρούν ότι δεν έχουν δουλειά στα συμβούλια της Λίγκας ομάδες που έχουν υποβιβαστεί στην Δ' Εθνική και παράλληλα έχουν κάνει προσφυγές στα δικαστήρια, δημιουργώντας προβλήματα στον Συναιτερισμό.

Οπως προαναφέραμε ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης ήταν αυτός που κατέθεσε επίσημα την πρόταση για αύξηση των ομάδων της Super League από 16 σε 18, καθώς "έτσι θα λυθούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και θα είμαστε άπαντες ικανοποιημένοι", όπως είπε. Η πρόταση έγινε αποδεκτή, μολονότι οι νομικοί εκπρόσωποι της Λίγκας εξέφρασαν τις ενστάσεις τους...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:
"Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League αποφασίστηκαν τα ακόλουθα: Αποφασίστηκε η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Παρασκευή 21/10/2011 και ώρα 14:00. Στο σημερινό Δ.Σ. παρέστησαν εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΛ, Δόξα Δράμας, Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός. Σε συνέχεια κοινού αιτήματος των εν λόγω ΠΑΕ για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 18 ομάδες, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε όπως υποβάλλει το αίτημα αυτό στην ΕΠΟ, σε συνάντηση που θα διεξαχθεί εντός των επόμενων ημερών".

Πλέον αναμένεται να δοθεί το πράσινο φως από την ΕΠΟ, το Δ.Σ. της οποίας αναμένεται να συνεδριάσει την Πέμπτη (20/10).

Keywords
Τυχαία Θέματα