Πηλαδάκης: Ελληνας ο νέος προπονητής!

19:10 5/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Για όλους και για όλα τοποθετήθηκε την Πέμπτη (5/1) ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης. Μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί τόνισε ότι η αποχώρηση του Κρις Κόουλμαν ήταν καθαρά δική του επιλογή και ότι ο ίδιος προσπάθησε μέχρι και την τελευταία στιγμή να του αλλάξει γνώμη. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι η φυγή των Σεσίνια και Μπόα Μόρτε έγινε μετά την επιστροφή των παικτών από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οσον αφορά το θέμα του αντικαταστάτη του Κόουλμαν είπε ότι θα είναι Ελληνας και ότι ο Βλάχος

δεν είναι ο μόνος που συζητά, ενώ δεν προτίθεται να συζητήσει στον μέλλον με τον Ανδρέα Πάτση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Πηλαδάκης στην Ραδιοφωνία Κισσάβου 97,8:

Β«Είχα επιλέξει για το καλό της ομάδας να μην βγω να μιλήσω, σε αντίθεση με ορισμένους που το τελευταίο διάστημα δεν το σεβάστηκαν αυτό. Όμως από την άλλη, δε θέλω αυτό να εκλαμβάνεται ως αδυναμία και για αυτό θεώρησα σωστό να κάνω αυτή την παρέμβαση. Τις προηγούμενες μέρες θέλαμε να κρατήσουμε την ηρεμία. Αν ήμασταν στα ραδιόφωνα όλη μέρα και μιλούσαμε για όλα αυτά τα θέματα και οι παίκτες θα ασχολούνταν με άλλα πράγματα. Αν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ έχουν μάθει μια διοίκηση, ότι οτιδήποτε ανακοινώνεται θα γίνεται διάλογος, δεν είμαι μαϊντανός να βγαίνω κάθε 10 λεπτά. Η σοβαρότητα ζητά άλλη εμφάνιση της διοίκησηςΒ».

-Για τις αποχωρήσεις παικτών και την μη προαναγγελία τους:
Β«Λοιπόν, όταν κάτι δεν έχει ολοκληρωθεί δε θα βγω να κάνω κοινωνικό διάλογο. Η ομάδα έφυγε στις διακοπές των Χριστουγέννων ως έχει. Τις τελευταίες μέρες προέκυψαν κάποια πράγματα. Ο Σεσίνια είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει από την ομάδα. Ήθελα να μιλήσω με τον Κόουλμαν αν ο ίδιος συμφωνούσε να φύγουν κάποιοι παίκτες. Για τον Ταλ είχαμε την πρόθεση να φύγει διότι είχε ένα βαρύ συμβόλαιο και επιλέξαμε ότι πρέπει να μειώσουμε το κόστος και ότι θα μπορούσε να καλυφτεί το κενό του.
Επικοινώνησα προσωπικά με τους παίκτες και οι ίδιοι εκδήλωσαν να φύγουν. Υπήρχε και μια μουρμούρα από την κερκίδα και κάποια σχόλια προς το πρόσωπό τους... Και ο Κρις το κατάλαβε αυτό και μάλιστα είπε και ο ίδιος ότι θα ήταν καλό να ελληνοποιηθεί η ομάδα . Να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση, πριν τις γιορτές δεν είχαμε πάρει τέτοια απόφαση να φύγουν οι παίκτες. Μάλιστα δείξαμε συνέπεια στις πληρωμές. Με το που γυρίσανε στις προπονήσεις έγινε αυτό που έγινε. Αλλά όπως είδατε, χθες δεν κέρδισε ούτε ο Σεσίνια ούτε ο Μπόα Μόρτε. Και όπως προείπα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι μεταγραφέςΒ».

-Για τις χορηγίες προς την ομάδα:
Β«Στο σύνολο του προϋπολογισμού μας οι χορηγίες είναι 40.000 ευρώ συν ακόμη 55.000 που συμψηφίζουν κάποιες παροχές. Όλους αυτούς τους ευχαριστώ από την καρδιά μου. Αλλά δείχνουν και το μέγεθος της στήριξης που είναι σταγόνα στον ωκεανό στο σύνολο του προϋπολογισμού. Δεν παύω να είμαι υπόχρεος και στον κόσμο. Όταν μας χρωστάνε από το δημόσιο και από τον ΟΠΑΠ που δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής λεφτά βάζοντας τις καθαρές ομάδες μαζί με τις άλλες, υπάρχει πρόβλημα. Εμείς πληρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα