Ο Βιδάλ αποθεώνει Μπόργκι

Τον προπονητή του στην Εθνική Χιλής ευχαριστεί που τον βοήθησε στα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα ο μέσος της Γιουβέντους, Αρτούρο Βιντάλ.

Ο χιλιανός έχει πάρει τα εύσημα για την φετινή πορεία του στο σύλλογο και δεν ξεχνάει τον Κλαούντιο Μπόργκι, ο οποίος πέραν της Εθνικής, ήταν κι ο μέντορας του στην Κόλο Κόλο όταν πρωτοξεκίνησε.

Με τον Μπόργκι ο Βιντάλ κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και φρόντισε να τονίσει πως αποτελεί τον άνθρωπο που τον έχει επηρεάσει περισσότερο στη μέχρι τώρα πορεία του στο ποδόσφαιρο. " Υπάρχουν πολλοί που θέλω να ευχαριστήσω αλλά

θα αναφέρω μόνο τον Κλαούντιο Μπόργκι, γιατί ήταν αυτός που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω μπάλα και να δείξω τι αξίζω"

Στη συνέχεια ο Βιντάλ μίλησε και για τον τρόπο παιχνιδιού του. "Το στοιχείο που με διακρίνει είναι το πάθος και η μαχητικότητα για κάθε μπαλιά μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα". Η μαχητικότητα του έχει οδηγήσει πολλούς στην Ιταλία να τον συγκρίνουν με τον Αντόνιο Κόντε και τον Έντγκαρ Ντάβιντς. Ο ίδιος λέει πως "ήταν δύο σπουδαίοι παίκτες που κέρδισαν τα πάντα με την ομάδα και αποτελούν δύο σύγχρονα σύμβολα. Νιώθω τιμή που με συγκρίνουν μαζί του".

Keywords
Τυχαία Θέματα