Σκοράρει συνεχώς ο Φαν ντε Φάαρτ

Ενθουσιασμένος με το κρεσέντο σκοραρίσματος τον τελευταίο καιρό δείχνει ο σούπερσταρ της Τότεναμ, Ράφαελ Φαν ντε Φάαρτ, αφού έχει βρει δίχτυα στα τελευταία τρία παιχνίδια της ομάδας του Χάρι Ρέντναπ.

"Μπορεί να υπάρξουν στη συνέχεια φορές που δεν θα σκοράρω, αλλά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και σε κάθε αγώνα νιώθω πως θα βάλω γκολ", δήλωσε ικανοποιημένος ο Ολλανδός.

Ο Ράφαελ έχει βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με την ΚΠΡ, τη Νιούκαστλ και δύο φορές με τη Μπλάκμπερν και αποκαλύπτει

πως στόχος του είναι να προσφέρει χαρά στο κοινό των "Σπιρουνιών".

"Παίζω για τους οπαδούς. Αυτοί είναι το πιο σημαντικό κίνητρο. Έρχονται στο γήπεδο και πληρώνουν ένα ακριβό εισιτήριο για να δουν κάτι ωραίο. Κι όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι παίκτες χαιρόμαστε να παίζουμε ο ένας για τον άλλον".

Ο Ολλανδός απέδωσε και τα εύσημα για τη φετινή πορεία της ομάδας και σε δύο νέα αποκτήματα, τον Αντεμπαγιόρ και τον Σκοτ Πάρκερ. "Ο Αντεμπαγιόρ είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και άνθρωπος ταυτόχρονα. Είναι σημαντικός για την ομάδα γιατί καταφέρνει ακόμα κι αν δε σκοράρει να βοηθάει στον τρόπο παιχνιδιού με τις πάσες του, την ταχύτητα, την τεχνική και τις τοποθετήσεις του. Ο Σκοτ Πάρκερ είναι ο κορυφαίος μας παίκτης αφού κάνει εξαιρετικά τάκλιν και είναι θεαματικός ο τρόπος που αγωνίζεται" συμπλήρωσε ο Φαν ντε Φάαρτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα