Βλέπει Αρη, θεραπεία ο Αμπντούν

Αναγκασμένοι να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με την Μπορούσια και την ήττα από την Ντόρτμουντ είναι στον Ολυμπιακού, αφού το Σάββατο (5/11) τους περιμένει δύσκολο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Αρη. Με τον Τζαμέλ Αμπντούν να μένει εκτός προπόνησης ξεκίνησε η προετοιμασία των ερυθρολεύκων.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Πέμπτη (3/11) οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, που χθες (2/11) τους είχε παραχωρήσει

ρεπό για να ξεκουραστούν μετά το παιχνίδι του Champions League και το ταξίδι στη Γερμανία.

Με δεδομένο πως η σημερινή προπόνηση ήταν περισσότερο χαλάρωμα, γίνεται κατανοητό πως ο Ολυμπιακός θα πάει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Αρη με ελλιπή προετοιμασία, αφού ούτε την Παρασκευή (4/11), παραμονές του αγώνες θα γίνει προπόνηση σε φουλ ρυθμούς.

Αύριο πάντως αναμένεται ο Βαλβέρδε να ανοίξει και τα χαρτιά του, αναφορικά με τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα της 11άδας. Σύμφωνα πάντως με τα όσα διαρρέουν από του Ρέντη, ο Μπάλαζ Μέγερι, που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο Ντόρτμουντ, αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Στα της σημερινής προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τη Μπορούσια ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Φουστέρ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Αμπντούν δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση, καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, οι οποίες όμως δεν δημιουργούν ανησυχία. Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε πρόγραμμα με θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο (4/11) με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:00GR στο Ρέντη και αμέσως μετά τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα