Ο Αρης επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League

17:07 8/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Νίκη - βάλσαμο, μετά από όλα αυτά που έχουν προηγηθεί, πέτυχε ο Αρης, που επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Οι θεσσαλονικείς, με τον Γιάννη Μιχαλήτσο στον πάγκο, μπορεί να μην απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο αλλά επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, πετυχαίνοντας την τέταρτη

νίκη τους, σε 15 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλό από το Κλεάνθης Βικελίδης, με αποτέλεσμα να συνεχίσει να βρίσκεται σε δύσκολη -βαθμολογική- θέση.

Παρά την καλή ευκαιρία του Γεωργίου μόλις στο 3' για τον ΠΑΣ, ο Αρης είχε τα ηνία της αναμέτρησης στο ξεκίνημα, την στιγμή που ο Αναστασιάδης αναγκάστηκε πολύ νωρίς να αλλάξει τα πλάνα του, περνώντας στο ματς τον Ντε Βινσέντι στην θέση του Ανδράλα στο 10'.

Δύο λεπτά αργότερα, οι θεσσαλονικείς κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ, με τον Καστίγιο. Μετά από προσπάθεια και πάσα του Φατί από αριστερά, ο Καστίγιο πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι τον Κηπουρό και άνοιξε το σκορ για τον Αρη.

Στην συνέχεια, ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε... αρένα, με τα σκληρά μαρκαρίσματα να κυριαρχούν. Χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα είναι ότι ο διαιτητής Καλογερόπουλος έδειξε συνολικά τέσσερις κίτρινες κάρτες, από το 24' μέχρι το 38'. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Μιχαλήτσου να προηγείται 1-0, με το γκολ του Καστίγιο.

Το θέαμα συνέχισε να είναι κακό και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να δημιουργήσουν την παραμικρή φάση μπροστά στις δύο εστίες.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους στο 85', αφού έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σκούφαλη. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, με τον Αρη να πανηγυρίζει μία πολύτιμη νίκη, μετά από ένα κακό ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα