Κρατικά επιδόματα σε παιδόφιλους!

15:33 8/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σοκ και οργή προκαλεί η απόφαση του υπουργείου Εργασίας να αναγνωρίσει ως αναπηρία ακόμα και την παιδοφιλία, κάτι που θα εξασφάλιζε προνόμια στους παιδόφιλους!

Η απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κουτρουμάνη, ανακοινώθηκε πριν 2 μήνες, το Νοέμβριο του 2011, στο Φύλλο Εφημερίδος της Κυβερνήσεως.

Σύμφωνα με το υπουργείο ανάπηροι θα θεωρούνται πλέον άτομα με σεξουαλικές διαστροφές, που συχνά οδηγούν σε εγκληματικές συμπεριφορές όπως παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς και ηδονοβλεψίες. Έτσι, τα ποσοστά αναπηρίας που δημοσιεύονται

στο ΦΕΚ έχουν ως εξής:

- Φετιχισμός ΠΑ: 20-30%

- Παρενδυτικός φετιχισμός ΠΑ: 20-30%

- Επιδειξιομανία ΠΑ: 20-30%

- Hδονοβλεψία ΠΑ: 20-30%

- Παιδοφιλία ΠΑ: 20-30%

- Σαδομαζοχισμός ΠΑ: 20-30%

Τα ποσοστά αυτά, εάν συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις, δεν θεμελιώνουν ποσοστό επιδόματος αναπηρίας, αλλά μπορούν να εξασφαλίσουν ορισμένα προνόμια, όπως μειωμένα τιμολόγια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ή σε εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Έτσι, μετά από τη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε, το υπουργείο τώρα επανεξετάζει την απόφασή του. Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης διέταξε τη σύσταση νέας Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής, με σκοπό την αναπροσαρμογή του κανονισμού, με τον οποίο καθορίζονται τα ποσοστά αναπηρίας, που συνεπάγεται κάθε πάθηση ή βλάβη ή σωματική ή ψυχική ή πνευματική εξασθένηση.

Εκτός από τις σεξουαλικές διαστροφές στο ΦΕΚ ως αναπηρία ορίζεται και η παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια, η πυρομανία, η κλεπτομανία και ο αλκοολισμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα