Σάριτς: Ηταν πραγματικά συγκλονιστικό να μπαίνω στο παρκέ και να βλέπω μπροστά του έναν παίκτη σαν τον Διαμαντίδη

Τον θαυμασμό του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη εξέφρασε, σε δηλώσεις του στην κροατική εφημερίδα 24hata, ο Ντάριο Σάριτς. Ο 17άχρονος ταλαντούχος γκαρντ της ΚΚ Ζάγκρεμπ αναφέρθηκε στον αγώνα κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ τόνισε πως μετάνιωσε για το γεγονός ότι δεν πήρε την φανέλα του Διαμαντίδη, μετά το τέλος του αγώνα.

"Εντυπωσιάστηκα από την ομάδα του Παναθηναϊκού τον περασμένο Μάϊο παρακολουθώντας το Final 4 της Βαρκελώνης, και να που 5 μήνες μετά,

βρέθηκα να τους αντιμετωπίζω. Ηταν πραγματικά συγκλονιστικό να μπαίνω στο παρκέ και να βλέπω μπροστά του έναν παίκτη σαν τον Διαμαντίδη.

Βέβαια και το γεγονός ότι σκόραρα τους πρώτους μου πόντους στην Euroleague, απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης με κάνει πολύ χαρούμενο", τόνισε αρχικά ο Σάριτς.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε κάτι για το οποίο μετάνιωσε, όπως είπε χαρακτηριστικά, μετά το τέλος του ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες: "Είναι άσχημο το γεγονός ότι δεν ανταλλάσουμε φανέλες μετά τα ματς. Θα έτρεχα αμέσως στον Διαμαντίδη να πάρω την φανέλα του. Θα ήμουν εκστασιασμένος".

Keywords
Τυχαία Θέματα