Μέγερι vs Καπίνο: Από Μάρτη... καλοκαίρι

Μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι θα βλέπαμε ένα ντέρμπι "αιωνίων", με έναν 21χρονο και έναν 17χρονο να υπερασπίζονται τις εστίες των δύο ομάδων;

Δύσκολα, αν αναλογιστούμε ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο ποτέ δεν περίσσευε η τόλμη σε κάποιον προπονητή -κυρίως μεγάλων ομάδων- να πάρει τέτοιο ρίσκο.

Ελα, όμως, που οι συνθήκες και οι συγκυρίες, πλέον το επιτάσσουν... Το ότι ο 21χρονος Μέγερι και ο 17χρονος Καπίνο είναι πολύ πιθανό να... αλλάξουν φανέλες (για ενθύμιο του πρώτου τους ντέρμπι αιωνίων) τον Νοέμβρη στο Καραϊσκάκη, δεν οφείλεται

ούτε στον Βαλβέρδε, ούτε στον Φερέιρα.

Οφείλεται αποκλειστικά στους δύο πολλά υποσχόμενους τερματοφύλακες, που εκμεταλλεύθηκαν την ευκαιρία, την οποία αναγκάστηκαν να τους δώσουν οι δύο προπονητές, έπειτα από μια σειρά -διαφορετικών- γεγονότων, που προηγήθηκαν στην εκάστοτε ομάδα.

Τόσο ο Μέγερι, όσο και ο Καπίνο, δεν χρειάστηκαν παρά... 90 λεπτά για να ξεχάσουν όλοι τούς Κοστάντσο και Τζόρβα.

Γεννημένοι και οι δύο μήνα Μάρτη, έφεραν "καλοκαιρία" στις ομάδες τους, σε σχέση με την πρότερη κατάσταση, αποδεικνύοντας ότι τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός μπορούν να επενδύσουν πάνω τους.

Τους ανήκει η ευκαιρία, τους ανήκει το μέλλον. Πρώτα απ` όλα γιατί και οι δύο είναι προσγειωμένα -και αφοσιωμένα στη δουλειά τους- παιδιά και έχουν γνώση και επίγνωση της ιστορίας που κουβαλάει ο "άσος" της ερυθρόλευκης και της πράσινης φανέλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα