Το μήνυμα του Πρίγκιπα στον κόσμο του ΠΑΟ

Τα ευχάριστα νέα από την Αθήνα έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά και στην Τζέντα, με τον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ να είναι ικανοποιημένος από τις σημερινές (2/11) εξελίξεις και την υπογραφή του MoU ανάμεσα στους δικηγόρους των δύο πλευρών, που αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα ως προς την ολοκλήρωση του deal με την οικογένεια Βαρδινογιάννη για να πάρει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των

μετοχών. Ο Σαουδάραβας ανυπομονεί να τελειώσουν σύντομα οι διαδικασίες και να γίνει και τυπικά το νέο αφεντικό των πρασίνων, τονίζοντας πως σχεδιάζει το καλύτερο για την επόμενη μέρα του Τριφυλλιού. Παράλληλα, ευχήθηκε καλή τύχη στους παίκτες της ομάδας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ.

Η δήλωση του Σουλτάν Αλ Σαούντ, μέσω της ιστοσελίδας "www.prasinanea.gr", έχεις ως εξής:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της συμφωνίας. Ανυπομονώ να γίνουν τα επόμενα βήματα και να περάσουν οι μετοχές στη κατοχή μου. Ο Παναθηναϊκός είναι διαρκώς στη σκέψη μου και σχεδιάζουμε το καλύτερο για την επόμενη μέρα.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές μας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ζητώ από τους οπαδούς μας να γεμίσουν το γήπεδο και να τους συμπαρασταθούν".

Keywords
Τυχαία Θέματα