Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο Τσιώλης και συνεχίζει στο τιμόνι του Αρη

Συνεχίζει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Αρη ο Σάκης Τσιώλης, τουλάχιστον, μέχρι το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η διοίκηση των κιτρίνων έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Καρδιτσιώτη προπονητή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αν ηττηθεί η ομάδα από την Ενωση θα συνεχίσει στους Θεσσαλονικείς...

Το απόγευμα της Δευτέρας (24/10) διεξήχθη συνάντηση ανάμεσα στην διοίκηση του Αρη και τον Σάκη Τσιώλη, προκειμένου να αναλύσουν τα δεδομένα της μέχρι στιγμής απογοητευτικής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα, με τους κίτρινους να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις και να αγνοούν τη νίκη.

Οι δύο πλευρές ανέλυσαν διεξοδικά τις απόψεις τους για το τι φταίει και απ' όσα προέκυψαν, συνεχίζουν να πορεύονται μαζί, τουλάχιστον μέχρι τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, είναι πασιφανές, πως αυτή θα είναι και η τελευταία ευκαιρία για τον Τσιώλη, να σώσει το... τομάρι του, αφού με νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα, λογικά θα αποχαιρετήσει το βράδυ της προσεχούς Κυριακής.

Νωρίτερα από τη συνάντηση και πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης μίλησε στον Sentra FM, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Ο προπονητής πρέπει να βρει με τους παίκτες τι λείπει για να επανέλθουν στις επιτυχίες. Ο προπονητής είναι αυτός και δεν αλλάζει. Δεν ξέρω κάτι διαφορετικό. Δεν υπάρχει θέμα Λάουντρουπ. Συζητήσεις με τον προπονητή πάντα γίνονται. Μία γενική αναφορά στην ομάδα έγινε. Δεν θέλω να πω τι λέει ο προπονητής, γιατί είναι και θέματα που αναφέρονται σε λεπτά θέματα της ομάδας και δεν θέλω να αναφερθώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα