Προπόνηση υπό το βλέμμα του Ζαγοράκη

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είδε τον Λάσλο Μπόλονι να προτίθεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας και παρακολούθησε το πρωινό πρόγραμμα και φυσικά η παρουσία του σχολιάστηκε από αρκετούς καθώς σηματοδότησε το τέλος μιας μεταβατικής περιόδου για την ΠΑΕ.

Από χθες ξεκίνησαν να "τρέχουν" άλλωστε οι διαδικασίες για την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, καθώς έγιναν πληρωμές στους παίκτες.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν και οι δύο συνεντεύξεις Τύπου όπου θα καλύψουν όλη τη θεματολογία του ποδοσφαιρικού τμήματος, των τελευταίων μηνών. Ο "Ζαγόρ" είχε πάντως τον Μπόλονι να έχει ήδη αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Για παράδειγμα, η παρουσία του Σταφυλίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας αποτελεί μια καινοτομία, ανεξάρτητα από τη ξεκάθαρη πρόθεση του Μπόλονι να δώσει ευκαιρία στο νεαρό αμυντικό, δεδομένης της εικόνας που παρουσιάζει στις προπονήσεις. Η δε παρουσία του Μπαλάφα στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Μαλεζά, επίσης σημαίνει κάτι, όπως επίσης και αυτή του Σπαντάσιο στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ο παίκτης που άλλαξε τη ροή (όχι το αποτέλεσμα) του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και προφανώς θα επιβραβευθεί για την βελτίωσή του. Ο Πάμπλο Γκαρσία επίσης επιστρέφει στην 11αδα έπειτα από διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού, ενώ ο Γιώργος Φωτάκης θα είναι ο παίκτης που θα συμπληρώσει την ομάδα παικτών στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Σε ότι αφορά την επίθεση, δεδομένης της επιστροφής του Αθανασιάδη στη κορυφή, ο Μπόλονι έβαλε - στη προπόνηση - τον Αντρέ Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο αντίστοιχο δεξιό. Δεν αποκλείεται όμως να μην ξεκινήσει τον Σάλπι και να προτιμήσει τον Γεωργιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα