Λάρκου: Ηταν μία εκπληκτική βραδιά η κατάκτηση του Κυπέλλου

Σαν όνειρο χαρακτήρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου ο προπονητής της Ομόνοιας, Νεόφυτος Λάρκου, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του στον Απόλλωνα Λεμεσού. "Είναι μια εκπληκτική βραδιά, ένα όνειρο θα έλεγα, αλλά παράλληλα και μια δύσκολη βραδιά. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια και στον Απόλλωνα, που ήταν ένας εξαιρετικός αντίπαλος. Στην διαδικασία των πέναλτι, ήμασταν ψύχραιμοι και καταφέραμε σε αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία να τελειώσουμε το παιχνίδι.Ετσι είναι ο τελικός. Κάποιος κερδίζει κάποιος χάνει. Υπάρχει πάντα η επόμενη μέρα, όμως χαιρόμαστε που είμαστε στην πλευρά του νικητή", δήλωσε ο Λάρκου στη συνέντευξη Τύπου, ενώ για την ψυχολογία των πρασίνων στα πέναλτι σχολίασε:"Να ξέρετε ότι δεν είναι την ψυχολογία που βελτιώσαμε, είναι πολλά πράγματα που θέλαμε και χρειαζόμασταν για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε απόψε".Ο Λάρκου ρωτήθηκε και για το μέλλον του στον πάγκο της Ομόνοιας: "Δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον. Υπάρχει η επόμενη μέρα, και ότι πρέπει να γίνει πρέπει να γίνει για το καλό της ομάδας".Τα συγχαρητήριά του στους συμπαίκτες του έδωσε ο πρωταγωνιστής του αγώνα, Αντώνης Γιωργαλλίδης: "Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση γιατί θέλαμε πολύ το κύπελλο. Το χρειαζόμασταν. Τα πέναλτι είναι μια διαδικασία όπου ο τερματοφύλακας έχει το άγχος.Η ψυχολογία είναι μαζί σου όταν είσαι συγκεντρωμένος. Οταν έγινε 1-1 όλα ήταν πιθανά λόγω της ψυχρολουσίας. Δείξαμε όμως να είμαστε συμπαγής ως ομάδα και κατακτήσαμε το κύπελλο. Ο κόσμος είναι στη καρδιά μας"."Αξίζαμε το Κύπελλο"
Εμφανώς απογοητευμένος από τον χαμένο τελικό εμφανίστηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Ανδρέας Μιχαηλίδης, και τόνισε ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί πιο δυνατή την επόμενη σεζόν."Φεύγουμε από το κύπελλο χωρίς να χάσουμε. Είμαστε στεναχωρημένοι. Τα παιδιά δεν παράτησαν την ομάδα και άξιζαν το κύπελλο. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια. Εμείς πάμε πίσω και ευχαριστούμε τους οπαδούς μας. Να είναι σίγουροι ότι θα δυναμώσουμε την ομάδα", ήταν τα λόγια του.Η ΑΕΚ στο Europa League
Μαζί με την Ομόνοια... πανηγυρίζει και η ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία θα αγωνιστεί στον β` προκριματικό γύρο του Europa League ως 4η στο πρωτάθλημα, μαζί με την Κυπελλούχο και την Ανόρθωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα