Γκαρσία: Να αφήσει τα κλάματα ο Χιμένεθ

Ο Πάμπλο Γκαρσία ψηφίστηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα και μετά το παιχνίδι παρέλαβε το σχετικό βραβείο από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη. Ο Γκαρσία - όπως συνηθίζει - τα έβαλε και πάλι με τον διαιτητή.
"Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Ηταν απαραίτητο να κερδίσουμε για τον κόσμο και τίποτε άλλο", είπε και ρωτήθηκε για την επίμαχη φάση. "Πιστεύω και φαίνεται ότι δεν ήταν για κόκκινη κάρτα, αλλά γνωρίζουμε πώς είναι
οι διαιτητές στην Ελλάδα που θέλουν να με τιμωρήσουν σε κάποια παιχνίδια. Θα περιμένω όμως και θα έρθω και πάλι για την μάχη. Δεν φοβάμαι κανέναν", είπε για να συμπληρώσει."Τον χτύπησα, αλλά όχι για να τον σκοτώσω. Αυτό που έκανε ήταν υπερβολή, πέφτοντας κάτω. Αν εμένα με χτυπήσουν, εγώ δεν πέφτω κάτω. Αυτοί πίστευαν ότι θα έρχονταν και θα κέρδιζαν εύκολα. Μιλούσαν πολύ πριν το παιχνίδι, αλλά εμείς ξέραμε ότι έπρεπε εμείς να κερδίσουμε", είπε και ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Χιμένεθ αφού ενημερώθηκε σχετικά. "Να αφήσει τα κλάματα ο Χιμένεθ. Τον γνωρίζω πολύ καλά. Μου είπε και κάποια πράγματα όταν έγινε η όλη φάση. Ας με πάρει τηλέφωνο προσωπικά να μου τα ξαναπεί".Βιτόλο: Συγκέντρωση για την πρωτιάΟ Βίκτορ Βιτόλο υποστήριξε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήθελαν τη ρεβάνς. "Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα δούλεψε πολύ κι έκανε μια μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσει το παιχνίδι. Είμαστε οι άξιοι νικητές τόσο για τη δουλειά που κάναμε, αλλά και για το αποτέλεσμα. Είχαμε μια αίσθηση αγωνιστικής εκδίκησης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Δεν είχαμε περιθώρια, έπρεπε να κερδίσουμε, όπως πρέπει επίσης να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια, να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια, ώστε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση", είπε. Ρωτήθηκε για τον Πάμπλο Γκαρσία και την απαράδεκτη ενέργειά του στα τελευταία λεπτά του αγώνα."Ο Πάμπλο Γκαρσία Είναι απίστευτο άτομο, δεν έχω γνωρίσει ποτέ μου αθλητή που να παίζει τόσο πολύ για την ομάδα. Αυτό που έκανε ήταν λάθος, αλλά το έκανε από αγάπη στην ομάδα. Είναι κακές στιγμές που συμβαίνουν χωρίς να το καταλάβεις. Και βέβαια αυτός που βλάπτεται είναι πάντα ο παίκτης που υπέπεσε στο παράπτωμα. Οπότε εμείς εκφράζουμε την συμπαράστασή μας. Αυτά που κάνει βγαίνουν από την καρδιά του και κυρίως από το πάθος του για την ομάδα".
Keywords
Τυχαία Θέματα