Κόουλμαν: Εκνευριστήκαμε...

Στις χαμένες ευκαιρίες, που είχαν ως αποτέλεσμα να εκνευριστούν οι παίκτες του απέδωσε ο Κρις Κόουλμαν το ισόπαλο αποτέλεσμα της ΑΕΛ με τον Βύζαντα Μεγάρων.

"Επιθετικά δεν λειτουργήσαμε όπως θα έπρεπε. Είχαμε ένταση και εκνευρισμό και δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Αν πετυχαίναμε ένα γρήγορο γκολ, θεωρώ ότι θα κερδίζαμε εύκολα. Όσο δημιουργούσαμε ευκαιρίες και δεν μπορούσαμε να τις αξιοποιήσουμε, τόσο μεγάλωνε ο εκνευρισμός μας", είπε αρχικά ο προπονητής

της Λάρισας και πρόσθεσε.

"Έχουμε μπροστά μας ακόμη 33 ματς και πολλούς βαθμούς να κυνηγήσουμε. Δεν χάθηκε τίποτα. Αν κερδίζαμε σήμερα με 5 ή 6-0 δεν θα σήμαινε ότι θα είχαμε εξασφαλίσει την άνοδο. Έχουμε μπροστά μας τρία ματς κόντρα σε ομάδες που πιθανώς να έχουν παρόμοιους στόχους.

Θα είναι μια καλή ευκαιρία να δημιουργήσουμε θετικές προϋποθέσεις για την ομάδα μας, αλλά και πάλι τρεις πιθανές νίκες δεν φτάνουν για να μας δώσουν την άνοδο. Σε κάθε ματς η ΑΕΛ θα έχει πίεση, γιατί η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και πάντα η προσδοκία που θα έχει ο κόσμος θα είναι υψηλή".

Παντέλης: Να μην περάσει κανείς αυτά που πέρασα εγώ
Ο Νίκος Παντέλης από την πλευρά του τόνισε πως η ισοπαλία είναι σπουδαίο αποτέλεσμα, ενώ ευχαρίστησε την διοίκηση του Βύζαντα, που τον εμπιστεύθηκε παρά τα όσα πέρασε το καλοκαίρι όταν και βρέθηκε στο στόχαστρο εξαιτίας του σκανδάλου με τα στημένα.

"Είμαι μόλις μία ημέρα στον πάγκο του Βύζαντα και δεν ανήκει σε εμένα αυτή η επιτυχία. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες μου. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την διοίκηση της ομάδας γιατί μετά την προσωπική περιπέτεια, το δράμα που πέρασα, με εμπιστεύθηκαν", είπε αρχικά και πρόσθεσε.

"Μακάρι κανένας άνθρωπος να μην περάσει αυτά που πέρασα εγώ. Η Λάρισα είναι ομάδα που θα πρέπει να αγωνίζεται μονίμως στη Σούπερ Λίγκα και για αυτό κερδισμένος βαθμός συνιστά μεγάλη επιτυχία για μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα