Τέταρτο ματς χωρίς νίκη για τον Αρη, ο οποίος ηττήθηκε 81-84 από τον ΚΑΟΔ

Ούτε στη Δράμα κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στη φετινή Α1, καθώς ηττήθηκε από τον ΚΑΟΔ με 84-81. Το ματς είχε συγκλονιστικό φινάλε με... γαϊτανάκι βολών, στο οποίο οι παίκτες της ομάδας της Δράμας αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και πήραν την πρώτη τους νίκη για φέτος.

Ο Αρης ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και αιφνιδίασε τους γηπεδούχους. Στην επίθεση όλα δούλευαν ρολόι και η ομάδα

του Βαγγέλη Αλεξανδρή ξέφυγε από πολύ νωρίς με 23-14.

Στη δεύτερη περίοδο η απόδοση των κίτρινων έπεσε, ωστόσο, έστω και δύσκολα κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και να πάνε στο ημίχρονο με αέρα 8 πόντων (37-29, 20`).

Η τρίτη περίοδος, ήταν, όμως, αυτή που ανέτρεψε τα μέχρι στιγμής δεδομένα στον αγώνα. Ενας πρώην κιτρινόμαυρος ο Κώστας Χαραλαμπίδης έδωσε το... σύνθημα για τον ΚΑΟΔ, ο οποίος έκανε μία εντυπωσιακή αντεπίθεση και γύρισε το ματς.

Μέσα σε 10 λεπτά οι γηπεδούχοι όχι μόνο... εξαφάνισαν το -8, αλλά πήραν και το προβάδισμα με 58-54.

Οπως αναμενόταν, ο Αρης αύξησε την πίεσή του στα τελευταία λεπτά για να πάρει και πάλι τα ηνία του αγώνα, με αποτέλεσμα το φινάλε του ματς να είναι συναρπαστικό.

Είκοσι δευτερόλεπτα πριν από το τέλος η διαφορά ήταν στους τρεις υπέρ των γηπεδούχων (80-77) και άρχισε ένα... γαϊτανάκι βολών. Ο Βεργίνης αρχικά έκανε το 80-79 και ο Χαραμπίδης το 82-79. Στα δέκα δεύτερα ο Βεργίνης ξαναπήγε στη γραμμή κι έφερε εκ νέου τη διαφορά στον πόντο (82-81).

Επόμενος παίκτης που πήρε σειρά ήταν ο Φλάουερς, που έβαλε τον ΚΑΟΔ και πάλι στο +3 (84-81). Ο Ντέιβις ακολούθησε από πλευράς Αρη κι ενώ απέμεναν μόλις 4 δευτερόλεπτα. Ο αμερικανός έχασε και τις δύο βολές, με αποτέλεσμα ο Αρης να μείνει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και ο νεοφώτιστος ΚΑΟΔ να πανηγυρίσει για πρώτη φορά φέτος μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα