Σιμάο: Σημαντικό να πάρουμε τον τίτλο

Το συμβόλαιο του Σιμάο λήγει το καλοκαίρι και ο Μοζαμβικανός ρωτήθηκε αν σκέφτεται να υπογράψει κάπου αλλού από τον Ιανουάριο, ωστόσο απάντησε πως το μόνο που σκέφτεται αυτή τη στιγμή είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

"Στην αρχή μας δημιούργησαν προβλήματα. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, στη συνέχεια προσπαθήσαμε για να διορθώσουμε την κατάσταση. Ήμασταν πιο δυνατοί, συγκεντρωθήκαμε περισσότερο και πετύχαμε

δύο γκολ. Νομίζω πως τα πήγαμε καλά και πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό και το κάναμε. Πετύχαμε δύο γκολ, πήραμε το αποτέλεσμα και το ότι ήταν εκτός έδρας το κάνει πιο σημαντικό", ήταν τα πρώτα λόγια του Σιμάο, αναφορικά με τη νίκη των πρασίνων επί του Πανιωνίου.

-Τι έχει αλλάξει και κάνεις την καλύτερη σεζόν σου στον Παναθηναϊκό;
"Δεν μπορώ να πω αν είναι η καλύτερη. Απλά κάνω τη δουλειά μου. Σας ευχαριστώ που το λέτε αυτό. Εγώ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθάω την ομάδα. Η ομάδα επίσης με βοηθάει. Μου έχει δείξει εμπιστοσύνη ο προπονητής και όλο το επιτελείο. Τις προηγούμενες χρονιές δεν έπαιζα τόσο, όσο φέτος. Κάθε ποδοσφαιριστής βελτιώνεται όσο περισσότερο παίζει. Νικάμε τα ματς, βοηθάμε ο ένας τον άλλο και τα συναισθήματα γίνονται όλο και καλύτερα. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν πολύ. Το αν είναι η καλύτερη σεζόν μου θα το κρίνουμε στο τέλος".

-Σκέφτεσαι από τώρα την πιθανότητα να υπογράψεις σε άλλη ομάδα τον Ιανουάριο;
"Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Δεν σκέφτομαι καμία πιθανή μεταγραφή. Έχω συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Για το αν θα ανανεώσω δεν ξέρω, έχω το μυαλό μου μόνο στο πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα