Φουλάρει για τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός. Σκέψεις και για μεταγραφή - βόμβα

Η απόκτηση τερματοφύλακα αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, όπου συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη λύση της συνεργασίας με τον Φράνκο Κοστάντσο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πάντως, έχει τονίσει πως ανεξάρτητα με την περίπτωση Κοστάντσο, ο Ολυμπιακός

θα πάρει τερματοφύλακα τον Ιανουάριο και το... σαφάρι των ερυθρόλευκων συνεχίζεται.

Η περίπτωση του Κάρλος Καμενί βρίσκεται στο προσκήνιο, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν ξεχνούν τις υποθέσεις του Τόμας Κούτσιακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Μιχάλη Σηφάκη.

Παράλληλα, όμως, στο Λιμάνι έχουν στο μυαλό τους και το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός μεσοεπιθετικού που θα κάνει τη διαφορά. Πρόκειται για την "εξαιρετική περίπτωση" που είχαν συμφωνήσει πως θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός, οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ασφαλώς αυτή του Τόμας Ροζίτσκι, την οποία οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν εγκαταλείψει, ενώ στο προσκήνιο έρχεται και το ενδεχόμενο δανεισμού του Φερνάντο Μπελούτσι από την Πόρτο.

Τέλος, στον Ολυμπιακό παρακολουθούν και τις εξελίξεις με το Λούτσο Γκονζάλες. Το ενδιαφέρον είναι δεδομένο, αλλά και ο ανταγωνισμός αρκετά μεγάλος. Η υπόθεση θέλει υπομονή και οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να δουν αν μπορούν να κάνουν το... κόλπο γκρόσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα