Θανέλλας: «Φαβορί για άνοδο ο Αχαρναϊκός»

Ως ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Football League 2 χαρακτήρισε τον Αχαρναϊκό ο Φώτης Θανέλλας, ο οποίος στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

«Είχαμε προετοιμαστεί για να δούμε αυτό που βλέπουμε τώρα. Οι ήττες από Κερατσίνι και Αιολικό είχαν αποτελέσει μια μικρή στάση», είπε αρχικά στην αθλητική εφημερίδα «Goal» ο Φώτης Θανέλλας και συνέχισε για τον Αχαρναϊκό: «Είναι μια ομάδα που έχει σαν βάση της την πολύ καλή

δουλειά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης αλλά και στον τακτικό τομέα. Είμαστε μια παρέα, μια οικογένεια όλοι μαζί.

Πιστεύω ότι βάσει απόδοσης δεν μπορούμε να κρυβόμαστε. Είμαστε ένα από τα φαβορί για την άνοδο, αν και ο στόχος μας ήταν αρχικά το καλό ποδόσφαιρο και μια καλή πορεία σε βάθος χρόνου. Θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός.

Ιωνικός και Εθνικός θα ενισχυθούν σημαντικά τον Ιανουάριο, ενώ υπάρχουν ακόμη ο Αιολικός, που ήταν και παραμένει μια μεγάλη δύναμη, αλλά και ο Ολυμπιακός Λαυρίου, για τον οποίο όταν έλεγα μετά τη νίκη μας εναντίον του με 4-0 ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, κάποιοι με κορόιδευαν».

Τέλος, αναφέρθηκε στην παρουσία των φιλάθλων: «Είναι σημαντική η βοήθεια του κόσμου που σιγά σιγά μαζεύεται όλο και σε μεγαλύτερο βαθμό δίπλα από την ομάδα. Τους ευχαριστούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα