Ελπίδες για Βιερινία να προλάβει τη Λάρισα, θλάση ο Σαβίνι

19:31 1/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Σε καλύτερη κατάσταση έδειξε να βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στην προπόνηση της Παρασκευής (1/4), αυξάνοντας τις ελπίδες του να καταφέρει να αγωνιστεί κόντρα στη Λάρισα. Την ίδια ώρα ο Μίρκο Σαβίνι τέθηκε οριστικά νοκ άουτ, αφού οι εξετάσεις του έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση. Ξεκίνησαν οι επαφές με Αθανασιάδη για την ανανέωση. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την Παρασκευή
(1/4) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Λάρισα και ο Μάκης Χάβος είδε με ικανοποίηση τον Βιεϊρίνια να ανεβάζει στροφές και να ακολουθεί μέρος του ομαδικού προγράμματος.Η συμμετοχή του βέβαια παραμένει αμφίβολη, ωστόσο πλέον έχει αρκετές ελπίδες για να προλάβει και όλα θα κριθούν το Σάββατο (2/4). Αν καταφέρει να βγάλει όλο το πρόγραμμα, τότε θα βρεθεί στην αποστολή για το ματς με τους βυσσινί.Εκτός αποστολής θα μείνει, πάντως, σίγουρα ο Μίρκο Σαβίνι, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση β' βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο.Από εκεί και πέρα, η σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου περιείχε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με της Κυριακής (3/4) θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου (18:00GR) στην Τούμπα.Ξεκίνησε συζητήσεις και με Αθανασιάδη
Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις να τρέχουν, αλλά στον ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά και ήδη έχουν αρχίσει επαφές με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια επιθυμούν να ανανεώσουν.
 
Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει ήδη τόσο με τον Μπρούνο Τσιρίλο όσο και με τον Σταύρο Τσουκαλά, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται τον Ιούνιο και σειρά πήρε ο Στέφανος Αθανασιάδης.Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013, αλλά η διοίκηση θέλει να τον "δέσει" για τα καλά στην Τούμπα, αλλά και να βελτιώσει τους όρους του συμβολαίου του.
 
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν αρχίσει και οι τελικές επαφές θα γίνουν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς η διοίκηση θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο αρχικά με τους υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα