Χωρίς Κοντρέρας στην Ιρλανδία ο ΠΑΟΚ

Τα προβλήματα τελειωμό δεν έχουν για τον ΠΑΟΚ καθώς ούτε ο Πάμπλο Κοντρέρας θα ταξιδέψει στην Ιρλανδία για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς. Αντιθέτως, ο Λίνο ακολούθησε το σημερινό (01/11) πρόγραμμα προετοιμασίας και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι ο Λάσλο Μπόλονι θα τον χρησιμοποιήσει από το ξεκίνημα του αγώνα.

Ξεκινώντας από τη περίπτωση του Κοντρέρας, είναι αλήθεια ότι οι επιτελείς του Δικεφάλου φοβήθηκαν ότι ο Χιλιανός

είχε υποστεί νέα θλάση. Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, διαπιστώθηκε ότι δεν επρόκειτο για θλάση, ωστόσο δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στη Σάμροκ.

Ως εκ τούτου δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως εξάλλου και ο Βλάνταν Ιβιτς. Αυτοί οι δύο προστέθηκαν στη λίστα των απόντων η οποία περιλαμβάνει και τα ονόματα των Πάμπλο Γκαρσία, Στέφανου Αθανασιάδη.

Από εκεί και πέρα, ο Μπόλονι συμπεριέλαβε 19 παίκτες στην αποστολή (σ. σ. Θα αναχωρήσει στις 17:00GR) για το Δουβλίνο και πρόκειται για τους Χαλκιά, Κρέσιτς, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Κίτσιου, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σταφυλίδη, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Λίνο, Αρίας, Τσιρίλο, Ετο, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα