MotoGP: Με τον Χέις αντί του Εντουαρντς η Tech 3 στη Βαλένθια

Ο πρωταθλητής του αμερικανικού πρωταθλήματος Superbike, Τζος Χέις, θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Κόλιν Εντουαρντς στην Tech 3 Yamaha για τον τελευταίο αγώνα MotoGP της σεζόν στη Βαλένθια, το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ο Εντουαρντς υπέστη εξάρθρωση ώμου και κάταγμα στο αριστερό χέρι στη Μαλαισία, στο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Μάρκο Σιμοντσέλι.

Καθώς

αναρρώνει αυτή τη στιγμή από τους τραυματισμούς του, ο τεξανός αναβάτης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στη Βαλένθια. Αυτός επρόκειτο να είναι ο τελευταίος αγώνας της καριέρας του στην Tech 3, καθώς του χρόνου θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία με τα χρώματα της νέας CRT ομάδας Forward Racing.

Ο αντικαταστάτης και συμπατριώτης του αμερικανός, Χέις, εξασφάλισε φέτος τον δεύτερο σερί τίτλο του στο AMA και ετοιμάζεται τώρα για το ντεμπούτο του στο MotoGP, στα 36 του χρόνια.

Για την επόμενη σεζόν η Tech 3 έχει ήδη συμφωνήσει με τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο της Honda, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Εντουαρντς ως ο νέος team mate του βρετανού Καλ Κράτσλοου.

Keywords
Τυχαία Θέματα