Χαμόγελα για Καφέ, Λεονάρντο στην ΑΕΚ

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψαν την Δευτέρα (10/10) οι Παντελής Καφές και Λεονάρντο, γεγονός που έκανε το Νίκο Κωστένογλου να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού μπορεί να υπολογίζει τους δύο παίκτες για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τον Ολυμπιακό έχουν πλέον στο μυαλό τους οι παίκτες της ΑΕΚ, αφού σήμερα (10/10) ξεκίνησε στα Σπάτα

η προετοιμασία για την σημαντική αυτή αναμέτρηση. Η προπόνηση επεφύλασσε ευχάριστα μαντάτα για το Νίκο Κωστένογλου.

Αυτά αφορούν τους Καφέ και Λεονάρντο, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και βρίσκονται στη διάθεση του έλληνα τεχνικού για το ντεμπούτο του στη νέα θητεία του στην Ενωση.

Αντίθετα, θα πρέπει να περιμένει για να μάθει αν θα μπορεί να υπολογίζει στους Δέλλα και Μπέλεκ, οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, όπως και Πολ Κατσέτης και Μαυρουδής Μπουγαΐδης.

Εκτός προπόνησης έμειναν, όπως είναι φυσικό και διεθνείς Μάκος και Γκέντσογλου, που θα επιστρέψουν την Τετάρτη από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες. Στα θετικά της ημέρας ήταν και η παρουσία του Κωνσταντόπουλου, ο οποίος ξεκίνησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία.

Ολοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Κωστένογλου, ο οποίος ανανέωσε το ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για το πρωί της Τρίτης (11/10).

Keywords
Τυχαία Θέματα