Γενέθλια για Skoda Ξάνθη και Ουζουνίδη

Διπλή γιορτή είχαν σήμερα (10/10) στην Skoda Ξάνθη, καθώς αφενός συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την αγορά του ΑΟΞ από τον Χρήστο Πανόπουλο και την ΒΙΑΜΑΡ και αφετέρου είχε τα γενέθλιά του ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης που έκλεισε τα 43 του!

Στις 10 Οκτωβρίου 1991 η ΒΙΑΜΑΡ προβαίνοντας σε μία πρωτοποριακή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα κίνηση, αγόρασε την ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης, δίνοντας παράλληλα και το όνομά της: SKODA ΞΑΝΘΗ. Ο τότε

Πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. κος. Θόδωρος Κοκκάλας έδωσε τα χέρια με τον ιδιοκτήτη της ΒΙΑΜΑΡ κο. Χρήστο Πανόπουλου και η SKODA ΞΑΝΘΗ με αργά αλλά σταθερά βήματα έγραψε και συνεχίζει να γράφει την δική της ιστορία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εξάλλου, τα 43 του χρόνια συμπλήρωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος πήγε με γλυκά στην προπόνηση και κέρασε τους παίκτες του, ενώ οι τελευταίοι του ευχήθηκαν τα καθιερωμένα "χρόνια πολλά".

Στα αγωνιστικά, κάτω από χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της ομάδας με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων των Σκοπίων έχοντας αγωνιστεί την Παρασκευή σαν αλλαγή στο παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Εθνική Σερβίας στο τελικό 1-1. Αντίθετα στο Μινσκ βρίσκονται οι Πέτρος Μάνταλος, Γιούρι Λοντίγκιν και Παναγιώτης Βλαχοδήμος όπου την Τρίτη αγωνίζονται με την Εθνική Ελπίδων της Ελλάδος κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Λευκορωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα