F1: Συγγνώμη ζήτησε ο Χάμιλτον από τον Μάσα για την επαφή τους στην Ιαπωνία

Ο Λιούις Χάμιλτον ζήτησε συγγνώμη από τον Φελίπε Μάσα για την επαφή που είχαν στο GP Ιαπωνίας, κάνοντας ένα πρώτο βήμα για να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον βραζιλιάνο που είναι ιδιαίτερα τεταμένες τον τελευταίο καιρό.

"Θέλω να απολογηθώ για τη σύγκρουση των μονοθεσίων μας, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν επιπτώσεις", είπε ο Χάμιλτον μετά το τέλος του αγώνα.

"Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη. Οι καθρέφτες του μονοθεσίου δονούνταν στις υψηλές ταχύτητες, οπότε δεν μπορούσα να τον δω όταν έφτασε δίπλα μου.

"Δεν είχα κακή πρόθεση ενάντια

στον Φελίπε. Τρέφω μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό του, είναι ένας φανταστικός οδηγός και ήταν εξαιρετικά γρήγορος σήμερα (σ.σ.: χτες)".

Ο Χάμιλτον απέτυχε για πέμπτο συνεχόμενο αγώνα να ανέβει στο βάθρο και είδε από την πέμπτη θέση τον team mate του στην McLaren, Τζένσον Μπάτον, να πανηγυρίζει τη νίκη στην Σουζούκα.

"Ηταν μια απογοητευτική κούρσα για μένα, αλλά ήταν μια πολύ καλή μέρα για τον Τζένσον και όλη την ομάδα", τόνισε ο Χάμιλτον.

"Εγώ θα κρατήσω ψηλά το κεφάλι μου και θα κοιτάξω τον επόμενο αγώνα, όπου ελπίζω να έχω άλλη μία ευκαιρία. Είναι ξεκάθαρο ότι το μονοθέσιό μας έχει την ταχύτητα για τη νίκη, αλλά εγώ δεν ήμουν σε θέση να τη διεκδικήσω. Θα κοιτάξουμε τα δεδομένα και να βρούμε έναν τρόπο να επανέλθω και να είμαι ανταγωνιστικός στην Κορέα.

Σε ερώτηση για το πού οφείλεται η άσχημη φόρμα του, ο Χάμιλτον τόνισε: "Δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις. Δεν ξέρω. Απλώς δεν ήμουν αρκετά γρήγορος. Ημουν γρήγορος στις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά όχι στον αγώνα. Αν ήξερα τι πρέπει να κάνω, θα το έκανα".

Keywords
Τυχαία Θέματα