Ανέβηκαν οι ρυθμοί στου Ρέντη, ελπίδες για Ιμπαγάσα

Αισιόδοξα μηνύματα έστειλε την Πέμπτη (17/11) ο Αριέλ Ιμπαγάσα σχετικά με τη συμμετοχή του στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Ανέβασε τους ρυθμούς ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που με εξαίρεση τον 35χρονο αργεντίνου φαίνεται πως έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης με τους πράσινους.

Ο Ιμπαγάσα για ακόμα μία μέρα προπονήθηκε μόνος του, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο

αισιοδοξεί πως την Παρασκευή (18/11) θα ενσωματωθεί στο ομαδικό και θα τεθεί στη διάθεση του Βαλβέρδε.

Τα αισιόδοξα μηνύματα τα έστειλε όμως και ο ίδιος καθώς εκτός του ατομικού προγράμματος, που ακολούθησε, έκανε και ασκήσεις με μπάλα δίχως να νιώσει ενοχλήσεις, γεγονός, που αυξάνει και τις πιθανότητές του να είναι έτοιμος.

Αναμφισβήτητα ο Βαλβέρδε, που στηρίζει πολλά πάνω του, θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή και η Παρασκευή (18/11) θα είναι η κρίσιμη μέρα. Ακόμα και να μην είναι σε θέση να ξεκινήσει, ο βάσκος τεχνικός τον θέλει έστω στην αποστολή για να βοηθήσει ως λύση από τον πάγκο αν χρειαστεί.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, που είχε πλέον και τους διεθνείς στη διάθεσή του, ανέβασε τους ρυθμούς του προγράμματος, κάνοντας συνεχώς επισημάνσεις και ζητώντας διαρκή κίνηση και πίεση στον αντίπαλο, που έχει τη μπάλα.

Παράλληλα δούλεψε στο τελείωμα των φάσεων, ενώ η προπόνηση περιείχε και οικογενειακό διπλό με τον Βαλβέρδε να δίνει πως με εξαίρεση τον Ιμπαγάσα έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα.

Ο Μέγερι κάτω από τα δοκάρια, ο Τοροσίδης δεξιά, ο Χολέμπας αριστερά και οι Μέλμπεργκ, Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας. Ορμπάιθ και Μοντέστο στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Φουστέρ, Τζιμπούρ και Μιραλάς θα αποτελέσουν την τριπλέτα στην επίθεση.

Αν ο Ιμπαγάσα τα καταφέρει θα είναι ο 11ος και θα πάρει τη θέση του στο κέντρο του γηπέδου, έχοντας πιο ελεύθερο ρόλο. Σε διαφορετική περίπτωση, Γέστε και Μόνχε είναι οι δύο παίκτες, που διεκδικούν τη θέση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα