Ανασύνταξη, ενημέρωση και ρύθμιση χρεών στον ΠΑΟΚ

Μαραθώνια ήταν η πρώτη σύσκεψη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ. Ζαγοράκης, Βρύζας και τα υπόλοιπα μέλη του νέου δ.σ. συζήτησαν για πάνω από τέσσερις ώρες όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ. Ο κύριος άξονας ήταν το αγωνιστικό και φυσικά και θέματα που αφορούν τα οικονομικά του συλλόγου, με προτεραιότητα στη ρύθμιση των χρεών προς το δημόσιο.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

-Να μην δοθούν συγκεκριμένοι ρόλοι στα νέα μέλη της διοίκηση και απλά να διατηρήσουν τις αρμοδιότητες που είχαν ο Θόδωρος Ζαγοράκης

ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, ο Ζήσης Βρύζας (αντιπρόεδρος) και ο Παντελής Κωνσταντινίδης ως υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος και ο Σπύρος Μηλιορίδης ως συνδετικός κρίκος με τους συνδέσμους.

-Αποφασίστηκε να αναλάβει επίσημα ρόλο οικονομικού διευθυντή ο ’λκης Μαυροφρύδης και ακόμη να συσταθεί μία τριμελής επιτροπή που θα ασχοληθεί με το θέμα των χρεών προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο Δημήτρης Σαχπατζίδης και ο Θανάσης Κατσαρής θα καταθέσουν νέα πρόταση για ρύθμιση των οφειλών προς το υπουργείο Οικονομικών, σε συνέχεια των επαφών που είχαν πρόσφατα με τον υφυπουργό, Παντελή Οικονόμου.

-Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό Βρύζας και Κωνσταντινίδης εξέθεσαν στα υπόλοιπα μέλη της φιλοσοφία και τον τρόπο πόυ ακολουθείται, χωρίς να μπούνε σε επιμέρους θέματα.

-Ακόμη, αποφασίστηκε να συγκροτηθεί ένα νέο οργανόγραμμα λειτουργίας των γραφείων της ΠΑΕ με τον ’λκη Μαυροφφρύδη να έχει κυρίαρχο ρόλο.

Δύο συνεντεύξεις Τύπου, μία για τα διοικητικά, μία για τα αγωνιστική
Τα μέλη του νέου δ.σ, θα συναντηθούν εκ νέου την Δευτέρα (21/11), ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνουν και δύο συνεντεύξεις Τύπου, μία για τα οικονομικά και δοικητικά θέματα στην οποία θα τοποθετηθεί ο Θόδωρος Ζαγοράκης και μία για το αγωνιστικό στην οποία θα μιλήσουν Βρύζας-Κωνσταντινίδης. Η ακριβής μέρα και ώρα διεξαγωγής του θα αποφασιστούν εντός των επόμενων ημερών, το πιθανότερο, όμως, είναι να γίνουν με διαφορά μίας μέρας.

Τέλος, έγινε γνωστό ότι θα διεξαχθεί σύντομα νέα Γενική Συνέλευση των μετόχων, προκειμένου να προκηρυχθεί νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τα πρώην μέλη
Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι, μετά το τέλος της σύσκεψης, εκδόθηκε και ανακοίνωση η οποία συν τοις άλλοις ευχαριστεί τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης που αποχώρησαν.

Αναλυτικά: "Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. με την ακόλουθη σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Θεόδωρος Ζαγοράκης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζήσης Βρύζας
ΜΕΛΗ: Λεωνίδας Βελής, Παντελής Κωνσταντινίδης, Σπυρίδων Μηλιωρίδης, Βαγγέλης Ποζατσίδης Στέφανος Σαράτσης, Γιώργος Σαχπατζίδης, Δημήτρης Σαχπατζίδης.

Ο πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης και τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ.Σ. θέλουν να ευχαριστήσουν τα προηγούμενα μέλη της διοίκησης κ.κ. Ποικιλίδη, Μιχαηλίδη, Φαρλαλή,
Keywords
Τυχαία Θέματα