Φουλ επίθεση ενόψει Αστέρα!

19:26 17/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η σημερινή προπόνηση έγινε στο ΟΑΚΑ. Ο Νίκος Κωστένογλου ήθελε οι παίκτες του να έχουν καλύτερη… εξοικείωση με τον αγωνιστικό χώρο ενόψει των δύο εντός έδρας αγώνων με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Λεβαδειακό, με την ΑΕΚ να «απαγορεύεται» να χάσει έστω και βαθμό. Ετσι, σήμερα το απόγευμα οι παίκτες της Ενωσης προπονήθηκαν στο γήπεδο που παίζουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Ο «Κωστέ» δούλεψε πολύ στα στημένα και στα τελειώματα φάσεων, ενώ για μισή ώρα

έκανε δίτερμα με έντονο χαρακτήρα τακτικής αφού έδινε συνεχώς εντολές. Εκεί φάνηκαν και το σύστημα αλλά και τα πρόσωπα που είναι επικρατέστερα για την βασική ενδεκάδα μεθαύριο στο ΟΑΚΑ απέναντι στους Αρκάδες.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Αραμπατζής, δεξί μπακ ο Κοντοές, αριστερό μπακ ο Καράμπελας, στα στόπερ Δέλλας – Μανωλάς, «κόφτης» ο Μάκος, μπροστά του σε ρόλο «ενδιάμεσου» ο Καφές, ενώ ο Χοσέ Κάρλος είχε πιο ελεύθερο ρόλο στο κέντρο με τον τίτλο του «οργανωτή». Δεξιά στην επίθεση ήταν ο Μπέλεκ, αριστερά ο Λεονάρντο και ο Λυμπερόπουλος στην κορυφή του 4-1-2-3 που δείχνει ότι η ΑΕΚ θα παίξει… επίθεση το Σάββατο.

Ο Παναγιώτης Λαγός και ο Χουάν Καλά έκαναν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα