Ανεβαίνει ο Φουστέρ, το μυαλό στο ντέρμπι

Μετά από τριήμερη ξεκούραση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν την Τετάρτη (9/11) στις προπονήσεις, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Απουσίαζαν οι διεθνείς, επέστρεψε νωρίτερα ο Μέγερ, δικαιολογημένος ο Γέστε, που δεν επέστρεψε εγκαίρως από την Ισπανία, ανεβαίνει συνεχώς ο Φουστέρ.

Στο ντέρμπι των αιωνίων βρίσκεται από σήμερα (9/11) το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό,

καθώς η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι έχει ξεκινήσει. Το απουσιολόγιο των ερυθρολεύκων είναι γεμάτο, αλλά τις επόμενες μέρες ο Βαλβέρδε περιμένει επιστροφές.

Πρώτη και καλύτερη αυτή του Νταβίντ Φουστέρ, τον οποίο ο Βαλβέρδε έχει σε μεγάλη εκτίμηση και τον προορίζει βασικό για το ματς με τους πράσινους. Ο τραυματισμός στα πλευρά του έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση και σήμερα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Το θετικό ήταν ότι παράλληλα ξεκίνησε ασκήσεις με μπάλα με το ιατρικό επιτελείο να υπολογίζει πως ο Φουστέρ θα είναι έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης την Δευτέρα (14/11).

Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και ο Ιμπαγάσα, που περισσότερο για λόγους ξεκούρασης σήμερα έκανε ατομικό στο γυμναστήριο, όπως και ο Γέστε, ο οποίος σήμερα απουσίασε γιατί καθυστέρησε η πτήση του για Ελλάδα. Ο βάσκος πάντως είχε ενημερώσει και είναι δικαιλογοημένος.

Στα ευχάριστα και η παρουσία του Μπάλαζ Μέγερι, ο οποίος είχε κληθεί στην Εθνική του και είχε ενημερώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως θα πάει στην πατρίδα του και θα ζητήσει να εξαιρεθεί από τις προπονήσεις, όπως και έγινε.

Ως εκ τούτου ο Μέγερι, που επίσης προορίζεται βασικός για το ντέρμπι, επέστρεψε νωρίτερα στην Ελλάδα και τέθηκε στη διάθεση του Βαλβέρδε. Ανάλογο αίτημα στην ομοσπονδία της χώρας του έκανε και ο Πάντελιτς, ο οποίος επίσης θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα