Βλέπουν Αντερσον ως αντι-Ολιβερ στον Αρη

Είναι δεδομένο ότι ο Αρης θέλει να έχει ήδη προχωρήσει στην αντικατάσταση του Αντριαν Ολιβερ πριν τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΚΑΟΔ. Οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον Τζίμι Μπάξτερ που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό, αλλά δεν τα κατάφεραν. Πλέον, ασχολούνται με την περίπτωση του Ρασάντ Αντερσον που προ 5ετίας έπαιξε στο Αιγάλεω.

Στη λίστα του Βαγγέλη Αλεξανδρή υπήρχαν ουσιαστικά τρία ονόματα. Ντέβιν Γκριν, Τζίμι Μπάξτερ, Ρασάντ Αντερσον, κατά σειρά προτεραιότητας.

Ο πρώτος ξεκαθάρισε πώς με λιγότερα από 15.000 δολάρια τον μήνα, δεν μπαίνει στο αεροπλάνο. Το ποσό είναι αρκετά μεγάλο για τα τωρινά οικονομικά δεδομένα του Αρη, συνεπώς το όνομά του πρώην παίκτη της Ολύμπια Λάρισας, διαγράφηκε από τη λίστα. Αμέσως επόμενο ήταν αυτό του Μπάξτερ. Και είναι αλήθεια ότι οι συνθήκες θεωρούνταν ιδανικές. Ο Αμερικανός ανήκει μεν στη Κρκα, αλλά οι σχέσεις με τον προπονητή του, δεν είναι οι καλύτερες.

Ούτως ή άλλως είχε τάσεις φυγής, ήρθε και το ενδιαφέρον του Αρη. Εντούτοις, ο Μπάξτερ ενημερώθηκε από τον σλοβενικό σύλλογο ότι θα παραμείνει στην ομάδα και πως αν υπάρξουν αλλαγές, τον ίδιο δεν θα τον αγγίξουν. Προς μεγάλη απογοήτευση του Αλεξανδρή έκλεισε κι αυτό το κεφάλαιο. Γιατί ο έμπειρος τεχνικός εκτιμούσε ότι ο 31χρονος Αμερικανός φόργουορντ είναι ότι πραγματικά χρειάζεται η ομάδα σε επίπεδο αγωνιστικών χαρακτηριστικών, νοοτροπίας, αλλά και φιλοσοφίας του συνόλου.

Πλέον, οι Θεσσαλονικείς ασχολούνται με τον Ρασάντ Αντερσον που είναι εντούτοις διαφορετικός παίκτης από τον Μπάξτερ. Είναι όμως αρκετά έμπειρος, ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα (σ. σ. αν και η σεζόν 2006-07 όπου έπαιξε στο Αιγάλεω δεν έχει σχέση με τη τωρινή σε επίπεδο ποιότητας παικτών-ομάδων) κι αυτός είναι ο λόγος που ο Αρης ασχολείται με την περίπτωσή του.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί πάντως το ενδεχόμενο, να μην προλάβουν οι

Keywords
Τυχαία Θέματα