Λύτρωση για Σάντερλαντ

17:35 11/12/2011 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ- ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: 2-1
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Σάντερλαντ, η οποία με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Μπλάκμπερν.
Η Μπλάκμπερν αιφνιδίασε τη Σάντερλαντ και κατάφερε να προηγηθεί στο 18ο λεπτό. Ο Αγιεγκμπένι έκανε το σουτ από τα δεξιά, ο Γουέστγουντ απέκρουσε αρχικά, αλλά ο Βούκσεβιτς με το κεφάλι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Σάντερλαντ είχε την μεγάλη

ευκαιρία να ισοφαρίσει στο επόμενο λεπτό, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε. Ο Σεσενιό έκανξε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Λόου έκανε τραγικό λάθος και η μπάλα έφτασε στον Ρόμπινσον, ο οποίος όμως άργησε και ο Ρόμπινσον πρόλαβε να αποκρούσει το πλασέ του. Η Μπλάκμπερν πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 41ο λεπτό με τον Σαμπά, ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στην επανάληψη η Μπλάκμπερν έπαιξε μαζική άμυνα και η Σάντερλαντ βγήκε μπροστά και προσπάθησε να ισοφαρίσει. Οι «μαύρες γάτες» έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Σεσενιό στο 64' και τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Βόγκαν στο 84ο λεπτό. Την τεράστια νίκη στη Σάντερλαντ έδωσε ο Λάρσον με γκολ από απ' ευθείας φάουλ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Γουέστγουντ, Ο'Σέι, Μπράουν, Μπαρντλσεϊ, Βόγκαν, Κόλμπακ (76' ΜακΚλίν), Λάρσον, Ρίτσαρντσον, Σεσενιό, Γουίκαμ (76' Γι).
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Ρόμπινσον, Λόου, Νταν, Σαμπά, Ζιβέ (22' Όλσον, 46' Χένλεϊ), Νταν, Πέντερσεν, Σαλγκάδο (51' Χάνλεϊ), Φορμίκα, Βούκσεβιτς, Αγιεγκμπένι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα