Pregame Ολυμπιακός-Μπορούσια (19/10 21:45GR)

Το τελευταίο του χαρτί για να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης παίζει το βράδυ της Τετάρτης (19/10 21:45GR) ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται στο Καραϊσκάκη την Μπορούσια του Ντόρμουντ για την 3η αγωνιστική του Champions League.


Εχοντας ηττηθεί από Μαρσέιγ εντός και Αρσεναλ εκτός, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε

δεν έχει περιθώρια νέας απώλειας αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση. Αλλωστε και η τρίτη θέση, που οδηγεί στο Europa League, είναι σημαντική και οι ερυθρόλευκοι έχουν άμεση ανάγκη τους βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τοροσίδη, Φέισα, Γέστε και Φουστέρ.

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Μανιάτης, που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, κάνει αγώνα δρόμου για να βρεθεί στην 11άδα του Ολυμπιακού, γεγονός, που πλέον συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Βαλβέρδε, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τον Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια, τον Μανιάτη δεξιά, τον Χολέμπας αριστερά και τους Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Ο Μακούν φαίνεται πως θα μείνει πάλι εκτός αρχικού σχήματος, καθώς ο βάσκος τεχνικός προορίζει για το κέντρο τους Μοντέστο, Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα, ενώ για την επίθεση Τζιμπούρ και Μιραλάς είναι οι σίγουροι με τους Φετφατζίδη και Αμπντούν να παλεύουν για το δεξί άκρο της γραμμής κρούσης.

Αναλυτικά η αποστολή των ερυθρολεύκων: Κοστάνσο, Μέγερι, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Παπάζογλου, Μανιάτης, Ποτουρίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Βαλεριάνος, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Από την άλλη πλευρά, η πρωταθλήτρια Γερμανίας κατεβαίνει στο Φάληρο μόνο για τη νίκη, αφού έχει κατακτήσει μόλις ένα βαθμό στα δύο πρώτα ματς. Αναδείχθηκε ισόπαλη στο Ντόρτμουντ με την Αρσεναλ, ενώ ηττήθηκε στη Γαλλία από τη Μαρσέιγ, που φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα προβλήματα για τον Γιούργκεν Κλοπ είναι αρκετά και αφορούν πολύ σημαντικούς παίκτες. Μετά τον Οβομογέλα που τραυματίστηκε στο ματς με την Βέρντερ Βρέμης, ο γερμανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Μπάριος που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας και δεν ταξίδεψε στην Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν, η πρωταθλήτρια Γερμανίας θα παραταχθεί με απουσίες και με σύστημα 4-2-2-1-1. Οι έντεκα εκλεκτοί του Κλοπ είναι οι: Βάιντεφελερ, Πίστσεκ, Χούμελς, Σούμποτιτς, Σμέλτσερ, Κελ, Μπέντερ, Γκέτσε, Καγκάβα, Πέρισιτς, Λεβαντόβσκι.

Ο Κλοπ θα έχει στον πάγκο τους: Λάνγκερακ (τερματοφύλακας), Λάιτνερ, Φελίπε Σαντάνα, Λέβε, Χόρνσουχ, Γκρόσκροϊτς, Γκεντογάν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο ολλανδός Μπας Νάιχαους ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη. Ο 34χρονος Ναιχάους την περυσινή σεζόν διηύθυνε τον αγώνα της ΑΕΚ με την Χάιντουκ στο πλαίσιο του Europa League, με τους "κιτρινόμαυρους" να επικρατούν 3-1.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Με το μέρος του Ολυμπιακού είναι η παράδοση, όταν υποδέχεται γερμανικές ομάδες. Συγκεκριμένα σε 4 παιχνίδια έχει 3 ευρείες νίκες και μια βαρ

Keywords
Τυχαία Θέματα