Pregame ΑΕΚ - Δόξα Δράμας (3/1, 19:30GR)

10:03 3/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Οι διοικητικές εξελίξεις βρίσκονται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, αλλά οι παίκτες προσπαθούν να μείνουν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και το ματς της Τρίτης (3/1, 19:30GR) με τη Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι είναι θεωρητικά εύκολο, αλλά ο Νίκος Κωστένογλου ανησυχεί, λόγω της αγωνιστικής απραξίας κατά τη διάρκεια των εορτών. Παράλληλα, οι απουσίες είναι σημαντικές για την Ενωση, καθώς

θα αγωνιστεί χωρίς τους τιμωρημένους Αραμπατζή, Μανωλά, Καράμπελα και Λυμπερόπουλο, αλλά και τον ανέτοιμο Βάργκας.

Διαθέσιμοι είναι οι Λεονάρντο και Δέλλας, αλλά δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα και θα χρησιμοποιηθούν, μόνο αν υπάρξει ανάγκη.

Ο Κωστένογλου θα βάλει τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Αργυρίου, Κοντοές, Κάλα και Γεωργέας. Μάκος και Ρίκκα θα είναι τα αμυντικά χαφ), ο Κάρλος επιτελικός μέσος) και στην τριάδα μπροστά οι Κλωναρίδης, Σιαλμάς και Μπέλεκ.

Την 20μελή αποστολή της ΑΕΚ συμπληρώνουν οι Μοσχονάς, Καφές, Τσίτας, Μπερνς, Γκερέιρο, Μπουγαΐδης και Φούντας.

Για τη Δόξα, μοναδικό πρόβλημα αποτελεί η απουσια του τιμωρημένοι Κανακούδη, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον Αρη.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Κατσαβάκη είναι: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Ρόκα, Λεάντρο, Στεργιανός, Κούμπρογλου, Ρούτσης, Αραβίδης, Μπριλάκης, Τοπούζης, Λίμα, Βέρτζος, Σικαλιάς, Κατσικογιάννης, Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδης, Έρος, Βάντερσον και Αγγελούδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα